Eylem Tok’un ABD planı ortaya çıktı! 4 katı para teklif edip tek bir şey istedi

Eylem Tok’un ABD planı ortaya çıktı! 4 katı para teklif edip tek bir şey istedi
Kaza yaparak 1 kişinin ölümüne sebep olan oğlunu yurt dışına kaçıran Eylem Tok’un ABD’de yaptığı teklif ortaya çıktı. Bakın ne için 4 katı para teklif etmiş.

Kemerburgaz’da ATV’si arızalanan 5 kişiye çarparak bir kişinin ölümüne sebep olan 16 yaşındaki Timur Cihantimur’a ilişkin yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Yazar Eylem Tok, ölümlü kazaya karışan oğluyla Mısır'a kaçtı (Yakalama kararı çıkarıldı) - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

Ünlü yazar Eylem Tok’un önce Mısır ardından ABD’ye kaçırdığı oğlunun izinin kaybolması için yaptığı dikkat çeken teklif ortaya çıktı.

Ünlü yazar Eylem Tok, ölümlü kazaya yol açan oğlunu yurt dışına kaçırdı! - Eylem Tok kimdir?

Gazeteci Mehmet Sümer’in iddiasına göre Eylem Tok, oğlunun ve kendisinin isminin otel müşterileri listesinde yer almaması kaydıysa 5 yıldızlı bir otelde kalmak için otel müdürüne 4 katı para teklif etti. Otel müdürü ise bu teklifi reddetti.

Trafik kazasında ölen Oğuz Murat Acı'nın babasından Eylem Tok'a çağrı: Bir önce gel, teslim ol - Ekonomim

Sümer konuya ilişkin şunları ifade etti:

Eylem Tok ve oğlu Manhattan'da 5 yıldızlı bir otelde kalmak üzere avukatları olduğunu söyleyen bir Amerikalı kişi vasıtasıyla otel yönetimine ulaşıyor ve kendilerinin isimlerinin hotel müşteri listesinde yer almamasını istiyorlar. Aracı olan kişi bunu kabul etmesi halinde otele normal oda ücretinin yaklaşık 4 katı para ödemeyi teklif ediyor. Ancak bizzat konuştuğum otel genel müdürü teklifi reddettiklerini söyledi.

bh.jpg

NE OLMUŞTU?

1 Mart'ta Eyüpsultan Kemereburgaz yolundaTimur Cihantimur yönetimindeki lüks araç yol kenarında duran ATV tipi araçlara çarptı, kazada Oğuz Murat Aci hayatını kaybetti, İ.G, T.A, S.K. ve H.T isimli şahıslar yaralandı.

Eylem Tok ABD'de bakın ne kiraladı?

Timur Cihantimur, kaza sonrası annesi Eylem Tok ile birlikte İstanbul Havalimanı üzerinden önce Mısır'a ardından Amerika Birleşik Devletleri'ne kaçtı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ikisi hakkında yakalama kararı çıkardı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar