Evlenmek isteyen Coşkun Sabah'a teklif yağıyor! 

Evlenmek isteyen Coşkun Sabah'a teklif yağıyor! 
Geçtiğimiz günlerde evlenmek istediğini dile getiren ünlü şarkıcı Coşkun Sabah, eş adayında bulunmasını istediği özellikleri açıkladı.

Evlenmek isteyen Coşkun Sabah'a teklif yağıyor! 

2018'de eşi Ceyda Okay'dan anlaşmalı olarak boşanan şarkıcı Coşkun Sabah, "Bekarlık bana göre değilmiş. Çok zormuş bekar olmak. Evlenmek istiyorum ve evleneceğim. Evde hanımın 'Haydi, yemek hazır' diye seslenmesini özledim" açıklamasında bulunmuştu. 

Canan Çal’la düet yaptığı “Gönlümün Kıymetlisi” adlı bestesinin basın lansmanında evlenmek istediğini ilk kez dile getiren Coşkun Sabah konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. 

Magazin hattı programına konuşan Sabah, evlenmek için can attığını dile getirdi ve sosyal medyadan onlarca evlilik teklifi aldığını itiraf etti. Coşkun Sabah eski eşi Ceyda Okay’la 2. kez evliliğe sıcak bakıp bakmadığı sorusunu ise yanıtsız bıraktı. Sabah, eski eşiyle dost olduklarını dile getirdi.

"35-40 YAŞ ARASI OLMALI"

Sabah, yurt dışında okuyan büyük kızı Roza’nın özel hayatına hiç karışmadığını ifade etti. 68 yaşındaki usta sanatçı evleneceği kişiyle arasındaki yaş farkı konusuna da değindi. Hücre yaşının 49-50 olduğunu belirten şarkıcı, kendisinin yanında 35-40 yaşları arasında birisinin olması gerektiğini söyledi. Sabah, hayatında hiç botoks yaptırmadığını da açıkladı.

Sabah, eş adaylarında aradığı özellikleri de sıraladı. Eş adayının müzisyen olmasını istediğini söyleyen şarkıcı, hayalimdeki düşündüğüm kişiye uygun birisi var itirafında bulundu. 

Coşkun Sabah, 1997'de evlendiği Ceyda Okay ile yollarını 2017'de ayırmıştı. 1999 yılında Sabah'ın Okay ile evliliğinden Roza adında kızı dünyaya gelmişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar