Evinde ölü bulundu: Balıkesir'de sahte içkiden ölüm şüphesinde 5 kişi gözaltına alındı

Evinde ölü bulundu: Balıkesir'de sahte içkiden ölüm şüphesinde 5 kişi gözaltına alındı
Balıkesir'in Edremit ilçesinde yaşanan olayda 51 yaşındaki Mustafa Ülkü, evinde ölü bulundu. Ülkü'nün sahte içkiden zehirlendiği ihtimali üzerinde duruldu. Ayrıca satıcı oldukları öne sürülen 5 kişi de gözaltına alındı.

Olay, dün akşam Gazicelal Mahallesi 128. Sokak'ta meydana geldi. Mustafa Ülkü'den haber alamayan yakınları, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Gelen ihbar üzerine sağlık ekipleri, Ülkü'nün üzerinde herhangi bir kesici-delici alet izi bulunmamasına rağmen hayatını kaybettiğini belirledi. Polis incelemesinde, evde sahte içki olduğuna dair değerlendirilen sıvı madde bulundu.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Asayiş ve Kaçakçılık ile Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği (KOM) ekipleri, Ülkü'ye sahte içki sattığı iddia edilen tekel bayisine operasyon düzenledi. Kadir A.T., Mehmet G.Ç., Talha Ç., Efe E. ve Ayşegül V. isimli 5 şüpheli gözaltına alındı. İş yerinde ve evlerde yapılan aramalarda 12,5 litre sahte içki ele geçirildi.

Gözaltına alınan 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ülkü'nün ölüm nedeni otopsi raporuyla netlik kazanacak; ancak şu aşamada sahte içki tüketiminin bu duruma neden olabileceği değerlendiriliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar