Evinde ölü bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Evinde ölü bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?
Eski spordan sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz İstanbul Beşiktaş’ta bulunan evinde ölü bulundu. Mehmet Ali Yılmaz kimdir? Nereli? Kaç yaşında? İşte detaylar…

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın evinde kızı tarafından ölü bulunduğu haberi camiayı yasa boğdu. Yılmaz’ın ölümüne ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ölüm nedeni ise netleşmedi.

ALİ MEHMET YILMAZ KİMDİR?

Trabzon'un yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan Mehmet Ali Yılmaz, 1948 yılında Of/Trabzon'da doğdu.

Yılmaz, İstanbul Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Fakültesi'nden mezun oldu. İş hayatına bankacılık ve basın alanlarında adım atan Mehmet Ali Yılmaz, Tek-Art Holding ve Yılmaz Yayınları AŞ'nin yönetim kurulu başkanlığını üstlendi.

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu

Aynı zamanda Güneş Gazetesi'nin sahibi ve Titibank'ın yönetim kurulu başkanı olarak görev yaptı. Ayrıca Trabzonspor Kulübü'nün başkanlığını da üstlenen Yılmaz, Mühendisler Odası, Müteahhitler Sendikası, İstanbul Gazeteciler Cemiyeti, Gazete Sahipleri Sendikası ve Türkiye Spor Yazarları Derneği üyesi olarak da aktif rol aldı.

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu! -

1991 genel seçimlerinde DYP'den XIX. Dönem Trabzon Milletvekili seçilen Mehmet Ali Yılmaz, 20 Ekim 1991 ile 24 Aralık 1995 tarihleri arasında TBMM'de yasama çalışmalarına katıldı. Ayrıca 49. ve 50. Hükümette Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev aldı.

Trabzonspor Kulübü'nün eski başkanı ve onursal başkanı olarak da bilinen evli ve 5 çocuk babası Yılmaz, Beşiktaş’taki evinde ölü bulundu.

Mehmet Ali Yılmaz - Biyografya

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar