Evde hazırlaması çok kolay! En güçlü bağışıklık destekleyici karışım

Evde hazırlaması çok kolay! En güçlü bağışıklık destekleyici karışım
Kış aylarında virüslere karşı korunmak ve bağışıklık sistemimizi güçlendirmek için insanlar doğal yöntemlere başvuruyor. İşte, evde kolayca hazırlayabileceğiniz en güçlü bağışıklık destekleyici tarif.

SÜT, TAHİN VE PEKMEZ ÜÇLÜSÜ

Tahin, içerdiği çinko ile bağışıklık sistemini destekler ve vücut direncini artırır. Ayrıca kan değerlerini yükseltir. Doğal şurup olarak adlandırılan pekmez tahin ve sütle bir araya gelince adeta sağlık deposuna dönüşüyor.

anneannelerin-favorisi-bagisiklik-guclendirici-ve-destekleyici-karisim-1704893479-8689.webp

Emziren anneler için faydalı olan bu karışım, anne sütünü de arttırdığını biliyor muydunuz? Öte yandan bu üçlü süper karışım iltihap kurutucu özelliği sayesinde yaraların daha hızlı iyileşmesine katkı sağlar. İçeriğindeki besinler sayesinde bu karışım eklem ağrılarını da azaltır. Bunlar başka bir de bu süper karışım akne gelişimini engeller. Kadınların adet döneminde yaşadığı ağrıları tahin, pekmez ve süt karışımı hafifletici etki sağlar.

af1ln-1704893519-8031.webp

Ayrıca bu karışım saç köklerini besler, stres ve yorgunlukla mücadelede etkili bir antidepresan olarak kullanılır. Tahin, pekmez ve süt karışımı hafıza kayıplarını önler.

Yapılışı

1 bardak sütün içerisine 1 tatlı kaşığı tahin ve 1 tatlı kaşığı pekmezi ekleyin. İyi bir şekilde karıştırarak tüketebilirsiniz. Afiyet olsun!!!

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar