Ev sahibi dehşeti saçtı! 2 kiracısını yaraladı, köpeklerini öldürdü

Ev sahibi dehşeti saçtı! 2 kiracısını yaraladı, köpeklerini öldürdü
Adana Ceyhan'da ev sahibi, kira artışı nedeniyle anlaşmazlık yaşadığı 2 kiracısını bıçakla yaraladı, köpeklerini öldürdü. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde ev sahibi Ahmet C, tartıştığı kiracısı Gülendam K. ve oğlu Ferhat K'yi bıçakla yaralayıp, köpeklerini öldürdü.

Olay, saat 20.00 sıralarında ilçeye bağlı İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Gülendam K, sitenin bahçesinde köpeğini gezdirdiği sırada ev sahibi olduğu öğrenilen Ahmet C. ile kira artışı nedeniyle tartışmaya başladı.

2 KİRACISINI YARALADI, KÖPEKLERİNİ ÖLDÜRDÜ

Tartışmanın büyümesi üzerine Ahmet C, kiracısını ve yanındaki köpeğini bıçakladı. Olayı gören Gülendam K'nin oğlu Ferhat K. ise tabanca ile Ahmet C'ye ateş açtı. Kolundan yaralanan ev sahibi Ahmet C, Ferhat K'yi da kolundan yaralayıp kaçtı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda köpek ölürken, ağır yaralı anne Adana Şehir ve Araştırma Hastanesine, oğlu ise Ceyhan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

GÖZALTINA ALINDI

Olay sonrası yakalanan ve polis kontrolünde hastanede tedavisi yapılan ev sahibi Ahmet C, gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

3616878-a87182a6147a8889a3ffd618b09bbb24.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar