Ev internetine büyük zam: Artık 7 aile kurbana girer gibi 1 aboneliğe ortak olacak

Ev internetine büyük zam: Artık 7 aile kurbana girer gibi 1 aboneliğe ortak olacak
TürkNet, 2024 yılı itibarıyla abonelik fiyatlarına zam yaptı. Yeni tarife internet kullanıcılarının cebini yakacak seviyeye ulaştı. İşte ayrıntılar...

Taahhütsüz ve limitsiz internet erişimi sağlayan TurkNet, kısa bir süre önce fiyatlarını güncelledi. 19 Ocak 2024 itibariyle TurkNet internet fiyatı 299 TL'den 399,90 TL'ye yükseldi. Bu zam oranı yaklaşık olarak yüzde 30 düzeyinde gerçekleşti.

m1.jpg

Bununla birlikte, firma tek fiyat politikasını koruyarak altyapının desteklediği hız ne olursa olsun ödenecek ücrette bir değişiklik olmadığını belirtti.

Şirketin yaptığı yeni fiyatlandırma, TurkNet GigaFiber hizmeti için de geçerli olacak.

m2.jpg

TurkNet, kullanıcılara yaptığı açıklamada, "19 Ocak 2024 tarihi itibarıyla tüm altyapılarda yeni abonelik ücreti 399,90 TL olarak güncellendi.

31 Ocak 2024’e kadar mevcut abonelerimize özel son 2023 fiyatlarımızla, 12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı ile aylık ₺299,90 ’dan internet hizmetinizin ücretini peşin ödeyerek 12 ay boyunca sabitleyebilirsiniz" ifadelerine yer verdi.

m3.png

TurkNet ayrıca, 31 Ocak'a kadar olan dönemde mevcut abonelerine özel olarak sunulan 12 Ay Sabit Fiyat kampanyasıyla, kullanıcıların 299,90 TL'den internet hizmet ücretini 12 ay boyunca sabitleme imkanı sağlıyor.

Bu kampanyada taahhüt bulunmamakla birlikte, istenildiği zaman iptal edilerek kullanılmayan ayların ücretinin geri alınabileceği vurgulandı.

YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar