Eurovision yıldızı Şebnem Paker'in müzik öğretmeni atandığı yer belli oldu

Eurovision yıldızı Şebnem Paker'in müzik öğretmeni atandığı yer belli oldu
1997 Eurovision Müzik Yarışması’nda Türkiye’ye üçüncülük kazandıran Şebnem Paker, müzik öğretmenliği kariyerine Milas’ta devam edecek. Paker, Kırcağız Ortaokulu’na atandı.

1997 yılında Türkiye'nin 3. olduğu Eurovision Müzik Yarışması’nda Dinle şarkısıyla ülkemizi temsil eden sanatçı Şebnem Paker, Milas’a öğretmen olarak atandı.

Paker, Kırcağız Ortaokulu’nda müzik öğretmeni olarak göreve başladı. Paker’in yeni görev yerinde de müziğe gönül veren öğrenciler yetiştirmesi bekleniyor.

20 YAŞINDA EUROVİSİON BAŞARISI

Şebnem Paker, 1997 yılında henüz 20 yaşındayken katıldığı Eurovision Müzik Yarışması’nda “Dinle” adlı şarkısıyla üçüncü olarak Türkiye’ye o zamana kadar alınan en iyi dereceyi getirmişti.

Paker, yarışmaya katıldığı dönemde yaşadıklarını “Kimsenin tanımadığı bir kız olarak yarışmaya katıldım ve üçüncü olduk. Benden öte ‘Dinle’ hatırlanır” diye özetlemişti.

MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİNE BAŞLADI

Eurovision’dan sonra müzik öğretmenliği yapmaya başlayan Şebnem Paker, 2018’den itibaren Aydın Doğan Güzel Sanatlar Lisesi’nde Bireysel Ses Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapmıştı. Paker, geçtiğimiz aylarda da ‘Dünden Bugüne Eurovision’ konseptiyle düzenlenen etkinlikte Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda sahne almıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar