Eski sevgilisi tarafından başından vurulmuştu! Mutlu Kaya son halini paylaştı

Eski sevgilisi tarafından başından vurulmuştu! Mutlu Kaya son halini paylaştı
Eski erkek arkadaşı tarafından başından vurulan ve mucizevi şekilde hayatta kalan Mutlu Kaya sosyal medya hesabından "Ben Kürt Barbie" diyerek paylaştığı fotoğrafına yorum yağdı.

Mynet'te yer alan habere göre, O Ses Türkiye yarışmasıyla tanınan ve Sibel Can'ın keşfetmesiyle oldukça popüler olan Mutlu Kaya 2015 yılında eski sevgilisi tarafından başından vurulmuştu.

"Ben Kürt Barbie" paylaşımıyla sosyal medyada dikkat çeken Mutlu Kaya, mucizevi şekilde hayatta kalmış olmanın verdiği güçle sosyal medya platformlarından yaşamına dair dokunaklı paylaşımlar yapıyor.

O SES TÜRKİYE YARIŞMASINDA TANINMIŞTI

Ses yarışmasındaki performansı ve olağanüstü mücadelesiyle tanınan Mutlu Kaya, eski sevgilisi tarafından başından vurulduktan sonra uzun bir tedavi sürecine girdi. Ablası Dilek Kaya'nın da benzer bir şekilde sevgilisi tarafından kaybedilmesi, Kaya'nın hayatına derin izler bıraktı. Ancak, yaşadığı acılara rağmen Mutlu Kaya, umudunu yitirmeyerek hayata tutundu.

sevgilisi-tarafindan-basindan-vurulan-mutlu-kaya-16167653-3390-amp.webp

Günümüzde vücudunun büyük bir bölümünü kullanmakta güçlük çeken, zor duyulabilen bir sesle konuşan ancak pes etmeyen Kaya, sosyal medya aracılığıyla hayranlarına güç ve umut aşılamaya devam ediyor. Olayın üzerinden geçen yıllara rağmen, Mutlu Kaya'nın mücadelesi ve yaşam sevinci Türkiye genelinde takdirle karşılanıyor.

88.jpg

-001.jpg

uhuj.jpg

jjj.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar