Kalp krizi geçirmişti: Eski milli futbolcu hakkında açıklama

Kalp krizi geçirmişti: Eski milli futbolcu hakkında açıklama
Futbolculuk kariyerinde bir dönem Beşiktaş ve Trabzonspor formalarını da terleten eski milli yıldız Ersen Martin'in kalp krizi geçirdiği açıklandı. Aort damarında yırtık tespit edilen 42 yaşındaki Martin tedavi altına alınırken, hastaneden eski milli futbolcunun son durumu hakkında açıklama geldi.

Bir dönem Beşiktaş ve Trabzonspor''da da forma giyen eski futbolcu Ersen Martin kalp krizi geçirdi. Aort damarında yırtık tespit edilen 42 yaşındaki Martin''in tedavisi sürüyor. Kalp krizi geçiren ve aort damarında yırtık tespit edilen Ersen Martin, Siyami Ersek Kalp Hastanesinde ameliyata alındı.

Kalp krizi sonrası ameliyata alındığı Siyami Ersek Kalp Hastanesi, Martin''in son durumu hakkında açıklama yaptı.

Hastaneden yapılan açıklama şöyle:

Hastaneden yapılan açıklamada, aort yırtılması nedeniyle ameliyat edilen Ersen Martin''in operasyonunun ilk etabının iyi geçtiği belirtildi. Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan Ersen Martin''in kritik tablosunun devam ettiği ve tedavisinin sürdüğü kaydedildi. 

TRABZONSPOR AÇIKLAMA YAPTI
 

Bir dönem bordo mavili formayı giyen oyuncu hakkında açıklama yapan Trabzonspor, geçmiş olsun mesajı paylaştı. Trabzonspor''un açıklamasından şu ifadelere yer verildi:

Dün geçirdiği ani rahatsızlık sonrası Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde ameliyat olan ve tedavi süreci devam eden eski futbolcumuz Ersen Martin’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

SERHAT AKIN''DAN ERSEN MARTİN MESAJI

Ersen Martin ile aynı dönemde futbol oynayan eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın yaptığı paylaşımda; "Ersen Martin kardeşime dua edelim durumu çok ciddi Allah''ım yardım etsin" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar