Eski Milli Futbolcu Ceyhun Eriş'ten şaşırtan şampiyonluk tahmini

Eski Milli Futbolcu Ceyhun Eriş'ten şaşırtan şampiyonluk tahmini
Fenerbahçe, Galatasaray, ve Trabzonspor gibi büyük kulüplerin formalarını giymiş olan deneyimli futbolcu Türk futbolunun sevilen isimlerinden Ceyhun Eriş, Türk futbolu hakkında önemli görüşlerini paylaştı.

Türk futbolunun sevilen isimlerinden Ceyhun Eriş, Radyo Gol’ün "Alper Üstündağ ile Kazan Kaynıyor" programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Eriş, Fenerbahçe'nin bu sezon harika bir futbol sergilediğini belirterek, "Fenerbahçe bu sezon namağlup şampiyon olur" dedi. Aynı zamanda Galatasaray'ın da güçlü bir kadroya sahip olduğunu vurgulayarak, önümüzdeki derbinin büyük bir heyecanla beklenen bir mücadele olacağını ifade etti.

"FENERBAHÇE NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLUR"

Ceyhun Eriş, "Fenerbahçe’nin eleştirilecek bir tarafı yok gerçekten harika bir futbol oynuyorlar. Galatasaray’ın da kadrosu çok iyi onlar da gayet iyi gidiyor. Müthiş bir derbi izleyeceğiz bu kez tam bir dünya derbisi olacaktır taraflı tarafsız herkesin merak ve heyecanla beklediği bir mücadale ama sarı lacivertliler bir adım önde duruyor, şahsi fikrim biraz iddialı konuşacağım ama Fenerbahçe bu sezon namağlup şampiyon olur herkes yazsın kenara" dedi.

Ayrıca Ceyhun Eriş, Türk futbolundaki altyapı ve stadyum sorunlarına da dikkat çekti. Pendikspor'un hala 2000 kişilik bir statta maç oynadığını belirterek, bu tür sorunların çözülmesi gerektiğini dile getirdi. Futbolun görsel ve altyapı açısından geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Genç yetenek Arda Güler'e de değinen Eriş, Arda Güler'in çok yetenekli bir oyuncu olduğunu ve Carlo Ancelotti gibi bir teknik direktörün altında gelişim göstereceğine inandığını söyledi. Arda Güler'in geleceğinin parlak olduğunu ifade etti.

Son olarak, Ceyhun Eriş, Türkiye A Milli Futbol Takımı hakkında olumlu görüşlerini paylaştı. Montella'nın takımı başarılı bir şekilde yönettiğini ve Galler'i yenerek EURO 2024'e lider olarak gitmeye hak kazanacaklarını düşündüğünü belirtti. Ayrıca, gurbetçi Türk taraftarların milli takım için büyük bir güç olduğunu ve onların desteğiyle motivasyonlarının artacağını söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar