Eski kavgalısını görünce güvenliğin silahını alıp saldırdı: Marmaray'da dehşet dolu anlar!

Eski kavgalısını görünce güvenliğin silahını alıp saldırdı: Marmaray'da dehşet dolu anlar!
Marmaray'ın Ataköy istasyonunda, yıllar önce trafikte tartıştığı bir kişiyi gören K.A.E. kurbanın arkasından dolaşarak saldırdı. Bununla yetinmeyen saldırgan, güvenlik görevlisinin silahını alarak E.H.A'ya ateş açtı. Silah ateş almazken, yaşanan arbede güvenlik kameralarına yansıdı.

Marmaray'ın Ataköy istasyonunda akıllara durgunluk veren bir hadise yaşandı.

3 yıl önce trafikte kavga ettiği E.H.A'yı Marmaray'da gören K.A.E, istasyonun merdivenlerinden inildiği sırada mağdura arkasından saldırdı. Olayın şokunu atlatamayan K.A.E, merdivenlerden yukarı doğru kaçarken, hıncını alamayan E.H.A, takibine devam etti.

GÜVENLİĞİN SİLAHINI ALIP TETİĞE BASTI

Kendisine saldıranın kim olduğunu anlayamayan kişi, kalabalığın arasına çıkarak güvenliklerden yardım beklerken, telefonu ile arkadaşlarını arayarak yardım istedi. İkilinin istasyondaki kavgası bir süre daha devam ederken, istasyonda yer alan güvenlik görevlileri de kavgayı ayırmak için olay yerine geldi.

Saldırıya uğrayan E.H.A'nın arkadaşlarının da olay yerine gelmesiyle kavga yeniden hareketlenirken, K.A.E. bir anda özel güvenlik görevlisinin belindeki silahı aldı. Tabancayı E.H.A.'ya doğrultarak ateş etmek istedi. Şans eseri silah ateş almazken, K.A.E. güvenlik görevlisi ve E.H.A.'nın arkadaşları tarafından etkisiz hale getirildi. Güvenlik görevlisi silahını geri aldı.

SALDIRGAN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Polis ekipleri, olaya karışan K.A.E., E.H.A. ve arkadaşları M.E.A., Y.C.A., K.Ö.'yi gözaltına aldı. Haklarında 'kasten yaralama', 'tehdit' ve 'hakaret' suçlarından işlem başlatılan E.H.A., M.E.A., Y.C.A., K.Ö. emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakılırken, K.A.E. adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar