Eski ABD Başkanı Donald Trump, Erdoğan'ı bu sözlerle tebrik etti

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Erdoğan'ı bu sözlerle tebrik etti
Eski ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seçim zaferi nedeniyle tebrik etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda oyların yüzde 52.15'ini alan Recep Tayyip Erdoğan, yeniden cumhurbaşkanı seçilirken, Erdoğan'ı tebrik edenlerden biri de eski ABD başkanı Donald Trump oldu.

"KENDİSİNİ İYİ TANIRIM, DOSTUMDUR"

Truth Social isimli sosyal medya paylaşım sitesindeki hesabından açıklamalarda bulunan Trump, "'Bu büyük ve hak edilmiş zaferinden ötürü Erdoğan'ı kutluyorum. Kendisini iyi tanırım. Dostumdur. Ülkesini ve Türkiye’nin müthiş milletini ne kadar sevdiğini kendisinden öğrendim. (Erdoğan, ülkesini ve milletini) daha da yüksek bir öneme ve saygınlığa yükseltti.'' sözleriyle Erdoğan'ı kutladı.

trump6.jpg

2024 İÇİN İBRE TRUMP'TAN YANA

Cumhuriyetçi Parti'de adaylık tartışmaları sürerken, başkanlık seçimleri için adaylığını açıklayan Florida Valisi Ron DeSantis, Trump'ın halihazırda devam eden yargı sürecini işaret ederek, adaylıktan çekilmesini teklif etmişti.

Yapılan anket çalışmalarına göre ise eski ABD Başkanı Donald Trump, hem partisinin ön seçimlerinde, hem de ABD başkanlık seçimlerinde yarışı büyük farkla önde götürüyor.

Trump'ın devam eden davada herhangi bir kesinleşmiş ceza almaması halinde, 2024 yılında yapılacak seçimlerden yeniden ABD başkanı olarak çıkması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar