Eşini ve çocuklarını vuran adam intihar etmeye kalkıştı: Beyoğlu'nda katliam

Eşini ve çocuklarını vuran adam intihar etmeye kalkıştı: Beyoğlu'nda katliam
Beyoğlu’nda cinnet geçiren bir koca, tartıştığı eşini ve 3 çocuğunu başından vurarak öldürdü.

Olay, Beyoğlu Hacıahmet mahallesi Yokuşbaşı Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi. İddialara göre, aileler arasında husumet olduğu öğrenilen Özgür .N ve eşi Sevilay .N evde tartışmaya başladı.

Bir süre sonra cinnet geçiren Özgür .N (33), silahla önce eşi Sevilay .N (40), sonra da çocukları olan 9 yaşındaki Özgür Buğra, 7 yaşındaki Hezdar Alaz’ı ve 4 yaşındaki Çınar Ali’yi başından vurdu, sonrada kendini vurarak intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri evin çevresinde güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan anne ve 3 çocuğun olay yerinde hayatlarını kaybettiklerini belirlendi. Ağır yaralanan 33 yaşındaki Özgür .N’da tedavi edilmesi için hastaneye kaldırıldı.


YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Yaşanan korkunç olay sonrası olay yerine gelen yakınları feryat etti. Göz yaşı döken yakınları sinir krizi geçirdi. Mahalle sakinleri ve polis ekipleri, sinir krizi geçiren yakınlarını sakinleştirmek için yoğun çaba harcadı. Tedbir amacıyla olay yerine çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Savcının incelemelerinin ardından, olay yeri inceleme ekipleri evde uzun süre çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmalarının ardından, hayatını kaybeden anne ve çocukların cansız bedeni, cenaze arabasına alınarak Adli Tıp Kurum Morgu’na götürüldü.

İntihar girişiminde bulunan baba Özgür .N ise hastanede tedavisinin sürdüğü ve durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar