Eşine zorla fuhuş yaptırıp akrabası olan kadını 70 bin TL'ye sattı!

Eşine zorla fuhuş yaptırıp akrabası olan kadını 70 bin TL'ye sattı!
Osmaniye'de eşi ve bir kadın akrabasına zorla fuhuş yaptırdığı öne sürülen Suriyeli uyruklu Luey H. tutuklandı. A.A. isimli kadın Luey H.'nin tehditleriyle 55 yaşındaki bir erkeğe 70 bin TL'ye satıldığını ve 1 aylık hamile olduğunu ifade etti.

İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, insan ticaretiyle mücadele için bir çalışma başlattı. Çalışma doğrultusunda, Suriye uyruklu Luey H.'nin, Suriye uyruklu eşi E.İ.(27) ve kadın akrabası A.A.'ya (22) zorla fuhuş yaptırdığı tespit edildi. Yapılan bu operasyonla iki kadın kurtarılırken, Luey H. ise gözaltına alındı.

osmaniye-esi-ve-akrabasi-kadini-fuhsa-zo-24445-3.jpg

'70 BİN TL KARŞILIĞINDA SATILDIM'

Psikolog eşliğinde ifade veren A.A., 11 yıl önce yasa dışı bir şekilde Türkiye'ye girerek kendisini evlenme vaadiyle kandıran Luey H.'nin yanına yerleştiğini belirtti. Luey H.'nin baskı ve tehditleriyle para karşılığı fuhuş yaptığını iddia eden A.A., 5 ay önce de 55 yaşında bir kişiye 70 bin TL karşılığında satıldığını, 1 aylık da hamile olduğunu ifade etti.

osmaniye-esi-ve-akrabasi-kadini-fuhsa-zo-24445-1.jpg

CİNSEL İÇERİKLİ VİDEOLARLA TEHDİT ETMİŞ

E.İ. ise 4 yıldır eşinden şiddet gördüğü ve cinsel içerikli videolarıyla tehdit etmesi sebebiyle para karşılığında fuhuş yaptığını savundu. İşlemlerinden sonra, adliyeye sevk edilen Luey H., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Kadınlar ise İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar