Esenyurt’taki tekel bayii cinayetinde acı gerçek günler sonra ortaya çıktı

Esenyurt’taki tekel bayii cinayetinde acı gerçek günler sonra ortaya çıktı
Türkiye’nin yüreğini yakan Esenyurt’taki tekel bayii cinayetinde gözaltına alınan 8 şüpheli adliyeye sevk edilirken, cinayete ilişkin yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Esenyurt'ta tekel bayisinde 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı silahlı kavga izleyen herkesi hem öfkelendirdi hem de yasa boğdu.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheli Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

aa-20230803-31827815-31827812-esenyurtta-tekel-bayisindeki-olaya-iliskin-gozaltindaki-8-supheli-adliyeye-sevk-edildi.jpg

9 KURŞUNLA KATLEDİLMİŞ

Olayda canice katledilen Yunus Emre Erzen'in vücuduna 9 kurşun isabet ettiği Batuhan Bayındır'ın ise 2 kurşun isabet ettiği tespit edildi. Olayda yaralı kurtulan Yusuf Erzen'e ise bir kurşun isabet ettiği belirlendi.

aa-20230803-31827815-31827809-esenyurtta-tekel-bayisindeki-olaya-iliskin-gozaltindaki-8-supheli-adliyeye-sevk-edildi.jpg

NE OLMUŞTU?

Kan dondurucu olayda, Tarık Özer belinden çıkardığı tabanca ile kurşun yağdırmış, Batuhan Bayındır (20), Yunus Emre Erzen (24) hayatını kaybederken, Yusuf Erzen (21) ise yaralanmıştı.

Güvenlik kameralarına da yansıyan cinayetle ilgili inceleme başlatan polis, 4 zanlıyı ve onlara yardım ve yataklık eden 5 kişiyi kıskıvrak gözaltına almıştı. Zanlılardan Murat Özer geçtiğimiz günlerde tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen Tarık Özer, oğlu Azat Özer, yeğeni Samet Özer ve ona yardım eden 5 şüpheli ise Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar