Kısa mesafe tartışması: Müşteri taksinin camlarını kırdı

Kısa mesafe tartışması: Müşteri taksinin camlarını kırdı
Esenyurt’ta taksiciye sinirlenen müşteri hırsını araçtan çıkardı. Taksinin camlarını paramparça eden müşteri trafiği birbirine kattı.

TAKSİNİN CAMLARINI PARAMPARÇA ETTİ: İŞTE SEBEBİ!

Esenyurt’ta taksici ve müşteri arasında kısa mesafe tartışması meydana geldi. Sinirlenen müşteri kısa mesafeye gitmek istemeyen taksicinin aracına saldırdı. İşte saldırı anı…

bijon anahtarı alan müşteri, taksinin camlarını paramparça ederek yan aynasını kırarken, yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

ORTALIK KARIŞTI

Olay, dün saat 14.00 sıralarında Esenyurt Zafer Mahallesi, Adile Naşit Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre alışveriş merkezine gitmek üzere taksiye binen bir grup şahıs, taksicinin yakın mesafeye gitmeyi reddetmesi üzerine tartışmaya başladı. Bir süre sonra alevlenen kavgada trafikte ortalık karışırken, taksici ise şahıslara biber gazı sıktıktan sonra arabayı bırakıp kaçtı.

Sinirlenen şahıslardan biri de eline aldığı bijon anahtarı ile önce taksinin yan aynalarından birini kırdıktan sonra aracın camlarını paramparça etti. Bir süre sonra ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, kaçan taksi şoföründen ise haber alınamadığı bildirildi.

Camları parçalanan taksi, olay yerinden götürülürken, yaşanan o dehşet veren anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

“TAKSİNİN CAMINI DÖRT BİR TARAFTAN KIRMIŞLAR”

Olay hakkında konuşan bir esnaf, “Ben dükkanda otururken, arkadaşlarım dışarıda kavga olduğunu söyledi. Dışarıya çıktığımda bir taksinin arabasını parçaladıklarını gördüm. Yaklaşık 3-4 kişi olduğunu gördüm. Daha sonra olay yerine polis gelmiş. Taksi aracını da götürmüşler. Taksinin camını dört bir taraftan kırmışlar” dedi.

Dehşet veren anlar çevredeki bir cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde bir şahsın elindeki bijon anahtarı ile taksinin yan aynasına ve camlarına vurarak kırdığı görülüyor. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar