Esenyurt’ta nöbetçi eczane çilesi! Kuyruk uzadıkça uzuyor

Esenyurt’ta nöbetçi eczane çilesi! Kuyruk uzadıkça uzuyor
Esenyurt’ta Fatih Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar nöbetçi eczane çilesi yaşıyor. İlaç almak için sıraya giren vatandaşlar, uzayan ve saatlerce beklenen sıra için tepki gösterdi.

NÖBETÇİ ECZANE ÖNÜNDE KUYRUK! SANKİ BEDAVA!

Esenyurt''ta bir eczane önünde oluşan kuyruk dikkat çekti. Saatlerce sırada bekleyen vatandaş çevrede yeterli sayıda nöbetçi eczane olmamasından şikayet ediyor.

Eczacılar ve hekimler, antibiyotik, ateş düşürücü ve tansiyon gibi pek çok ilaçta tedarik sıkıntısı yaşanırken Esenyurt''ta bir eczane önünde oluşan metrelerce kuyruk dikkati çekti. Soğukta saatlerce bekleyen vatandaşlar, çevrede yeterli sayıda nöbetçi eczane olmaması nedeniyle kuyruk oluştuğunu söyledi. Bazı vatandaşlar ise ''paramızla rezil oluyoruz'' diyerek isyan etti.

Fatih Mahallesi''nde dün nöbetçi eczane önünde uzun sıralar oluştu. Sırada bekleyenler, çevrede yeterli sayıda nöbetçi eczane olmaması nedeniyle uzun sıralar oluştuğunu söylerken, bu duruma tepki gösterdi.

 

 

"PARAMIZLA REZİL OLUYORUZ, SANKİ BEDAVA VERİYORLAR"

Uzun süredir sırada beklediğini söyleyen Kemal Dursun, "İki saat devlet hastanesinde bekledim. Acil durumda olanlar var, hastalar var, çok yaşlılar var. Şimdi de 1-2 saat eczanede, yine bekliyoruz" dedi.

Eczane sırasındaki Adem Şengel ise, "Paramızla rezil oluyoruz, ilacı sanki bedava veriyorlar" dedi. ( DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar