Esenyurt'ta kontrollü şekilde yıkımına başlanan bina kontrolsüz bir şekilde yıkıldı: Dehşet anları kamerada

Esenyurt'ta kontrollü şekilde yıkımına başlanan bina kontrolsüz bir şekilde yıkıldı: Dehşet anları kamerada
Esenyurt'ta kentsel dönüşüm sebebiyle kontrollü yıkımı yapılan bina yola doğru çöktü. Etraftaki vatandaşlar büyük tehlike atlattı.

Edinilen bilgilere göre olay Esenkent Mahallesi'ndeki bir sitede oldu. Sitede bulunan 6 katlı binanın kentsel dönüşüm sebebiyle yıkımı için çalışma başlatıldı. Yıkım yapıldığı esnada bina aniden yola doğru çöktü. Bu sırada çevredeki vatandaşlar ve yıkımı izleyenler canlarını zor kurtardı. Olay yerine çok sayıda zabıta ekipleri sevk edildi. Ekipler trafiği kapatarak çevrede güvenlik şeridi kurdu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, yola dökülen molozların kaldırılması için çalışma yapıldı.

aw106028-01.jpg

SİTE SAKİNLERİ İSYAN ETTİ

Site sakinlerinde Özgür Öztürk, "Ben bu sitede yaşıyorum. Yıkılın bina ile aramızda on metre bile yok. Yarısını yıkmışlardı. yıkarken yolu kapatmamışlardı. Ortada kontrolsüz bir yıkım vardı. Herhangi bir güvenlik önlemi bulunmamaktaydı. Komşulara haber verilmedi. Daha ise sonra yıkım oldu. Yol kapatıldı şerit çekildi. Şu anda molozları temizliyorlar" açıklamalarında bulundu.

aw106028-02.jpg

aw106028-03.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar