Esenyurt’ta kardeşlik halayı!

Esenyurt’ta kardeşlik halayı!
İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarından dolayı Esenyurt Belediyesi’nin ertelediği 2. Kardeş Kültürler Festivali, dün akşam gerçekleşti. Sevilen sanatçı Maral gecede sahne aldı.

Konserlerin ikinci gününde sahneye çıkan Maral, gecede seslendirdiği türkülerle dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde, Maral’ın seslendirdiği türküler beraberlik coşkusunu güçlendirdi. Festival kapsamında kardeşlik halayı çekildi.

"KARDEŞÇE HEP BERABER COŞKULU ANLAR YAŞAMAK"

Maral, “Kardeş türküler, kardeş şarkılar, kardeş halaylar anlamında inanılmaz güzel bir festivaldi. Bu konserden çok keyif duydum” dedi. Halayın da anlamı omuz omuza, kardeşçe, hep beraber coşkulu anlar yaşamak olduğunu söyleyen Maral, bugün bu havayı hep beraber teneffüs ettik. İnanılmaz güzel bir konsere imza attık. Çok keyiflendim, çok güzeldi. Bunun için bütün emekçi kardeşlerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kulandı. En çok da kıymetli Belediye Başkanımız Kemal Deniz Bozkurt beye çok teşekkür ediyorum diyen Maral, sağ olsun ki bizi, bizim kültürümüzde olan kardeşlerimizle bir araya getirip bu köprüyü oluşturdu. Bunun yanı sıra her bölgeden insan geldi. Sayabileceğim o kadar çok kültür vardı ki, bu beni çok mutlu etti” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar