Esenyurt'ta ev sahibi ile kiracı kavgasında ortalık savaş alanına döndü

Esenyurt'ta ev sahibi ile kiracı kavgasında ortalık savaş alanına döndü
Kiracı ile ev sahibi arasındaki anlaşmazlık, İstanbul'un Esenyurt ilçesinde gerilim dolu bir olaya dönüştü. Evden çıkmayan kiracı ve ev sahibi arasındaki tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Taşlı ve sopalı kavgada, 6 kişi yaralandı. İki taraf birbirinden şikayetçi oldu.

Çınar Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir binanın en üst katında oturan Ali S., bir süre önce dairesini Mustafa K.'ye kiralamıştı. Mustafa K., evden çıkmayı reddedince ev sahibi Ali S. ile aralarında bir anlaşmazlık başladı. İddiaya göre, önceki gün saat 19.00 sıralarında bu anlaşmazlık tartışmaya dönüştü.

qxti7hddykusgmv7-vaj-g.webp

TAŞ SOPA HAVADA UÇUŞTU

Tartışma hızla büyüyerek kavgaya dönüştü ve tarafların yakınları da kavgaya dahil oldu. Sopaların ve taşların havada uçuştuğu kavgada, altı kişi yaralandı. Olayın kontrolünden çıkan bir kişi, araçlara saldırarak içindeki eşyaları yere savurdu. Bir başka kişi ise binaya taş ve sopa fırlattı.

op.jpg

Olayın ihbar edilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine geldi. Yaralılara olay yerinde müdahale edildi ve daha sonra ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldüler. Taraflar, birbirlerinden şikayetçi oldu.

jqfsxsycc0qwim3zo-x5ag.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar