Esenyurt'ta 'Adayınız kim?' sorusuna verilen yanıtlar şaşırttı!

Esenyurt'ta 'Adayınız kim?' sorusuna verilen yanıtlar şaşırttı!
14 Mayıs seçimlerinde son haftaya girilirken yapılan sokak röportajlarında ilginç görüntüler gelmeye devam diyor. İstanbul Esenyurt'ta "Cumhurbaşkanı adayınız kim?" sorusuna verilen yanıtlar ise hem Esenyurt hem de Türkiye'deki göçmen tablosunu bir kere daha ortaya koydu.

Selahattin Demirel / Günboyu

Seçim haftasına girilirken sandıktan nasıl bir sonuç çıkacağı merak diliyor. Siyasi parti ve liderlerin yarışında heyecan doruktayken basın mensupları da sokak röportajlarıyla halkın bakışını yansıtmaya çalışıyor.

İstanbul Esenyurt''ta yapılmış olan bir röportajda ise ortaya çıkan görüntü hem şaşırttı hem de izleyende "Ne var ki bunda?" hissi uyandırdı. Medyali TV muhabirinin ilçede vatandaşlara yönettiği "Cumhurbaşkanı adayınız kim?" sorusuna verilen yanıtlar dikkat çekti.

ESENYURT''TA CUMHURBAŞKANI ADAYINIZ KİM SORUSUNA İLGİNÇ YANITLAR!

Muhabirin sorusunu anlamayan ve Türkçe bilmeyen kişilerin oluşturduğu çoğunluk hem Esenyurt hem de Türkiye açısından göçmenlere yine "açık kapı" politikasının uygulandığı şüphesini uyandırdı. 

"Cumhurbaşkanı adayınız kim?" sorusunu anlayamayan ve Türkçe bilmeyen kişiler yanıt olarak "Suriyeliyim, Filistinliyim, Iraklıyım" şeklinde ifadeler kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar