Erzincan’da mobilya yüklü tır kül oldu

Erzincan’da mobilya yüklü tır kül oldu
Erzincan'da, Sivas-Erzincan karayolu üniversite kavşağında seyir halindeki mobilya malzemeleri yüklü bir tır, elektrik aksamından kaynaklanan yangın nedeniyle alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi.

Erzincan'dan Erzurum istikametine seyir halindeki Bekir Büyükbektaş idaresindeki 55 JH 321 plakalı tırda meydana geldi.

Tırın dikiz aynasından çıkan yangını fark eden sürücü, aracı hemen durdurarak kendini dışarı attı. Patlamaların yaşandığı olay yerine, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın nedeniyle Sivas-Erzincan karayolu trafik ekiplerince yaklaşık yarım saat süreyle trafiğe kapatıldı.

Tır sürücüsü Bekir Büyükbektaş, olayla ilgili yaptığı açıklamada, kantardan çıktıktan kısa bir süre sonra seyir halindeyken dikiz aynasından yangını fark ederek hemen aracından uzaklaştığını belirtti. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü; ancak tır kullanılamaz hale geldi.

Yangınla ilgili detaylı tahkikatın başlatıldığı bildirilirken, olayda ölen ya da yaralanan olmazken, çevredekilerin anında müdahalesi ve itfaiyenin hızlı müdahalesi sayesinde daha büyük bir felaket önlendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar