Erol Bulut ve Serdar Aziz'den beIN Sports mikrofonlarına olay sözler 

Erol Bulut ve Serdar Aziz'den beIN Sports mikrofonlarına olay sözler 
Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut ve futbolcu Serdar Aziz Erzurumspor ile oynanacak Süper Lig maçı beIN Sports'a sitem etti.

Fenerbahçe'den yayıncı kuruluşa olay sözler

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Erzurumspor'a  konuk olacak. 

16:00'da başlayacak maç öncesi Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut ve futbolcu Serdar Aziz yayıncı kuruluş beIN Sports'a sitem etti.

Erol Bulut, "Fenerbahçe camiası olarak yayıncı kuruluşun adil olması gerektiğini düşünüyoruz. Ama bunu hiçbir alanda göremiyoruz. Burada şu an mecburiyetten çıkıp konuşuyorum. Gelecekte daha âdil ve tarafsız bir ilerleme olmasını istiyoruz. Bu durum bizi üzüyor.

Serdar Aziz ise "Yayıncı kuruluşun sezon başından beri ne yapmak istediğini anlamış değiliz. Biz adil ve adaletli bir yayıncı kuruluş istiyoruz. Gereken cevabı sahada vereceğiz. Biz büyük bir camiayız.” ifadelerini kullandı. 

NE OLMUŞTU? 

Süper Lig’in 18.haftasında oynanan Fatih Karagümrük-İttifak Holding Konyaspor maçında yayıncı kuruluş tarafından seyircisiz maçın yayını sırasında, ekranlara verilen seslerde Fenerbahçe’ye hakaret içerikli tezahüratlar yer almış ve yayıncı kuruluş özür dilemişti. 

beIN Sports'un özrü metnini 19:05'te yayınlaması da tepki toplamıştı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar