Erman Toroğlu'nun skandal iddiasını doğruladı: Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe ve Lale Orta çıkışı

Erman Toroğlu'nun skandal iddiasını doğruladı: Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe ve Lale Orta çıkışı
Fenerbahçe'nin Giresun'da kaybettiği 2 puanı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Erman Toroğlu'nun geçtiğimiz günkü açıklamasını doğruladı.

MEHMET AKİF ERDEM-GÜNBOYU

Spor Toto Süper Lig 33. hafta maçında Bitexen Giresunspor ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Sarı kanarya kritik 2 puan kaybetmiş oldu.

Eski futbolcu ve günümüzün futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, maçı ve Erman Toroğlu''nun geçtiğimiz gün yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

Dilmen''in sözlerinden satır başları:

"Bu kadar oyun içinde kumar oynanmaz, futbol ruleti oynuyor Jesus. Arda''yı aylarca oynamadın, şimdi 100 dakika oynatıyorsun, hangisi doğru? Pedro 2 maç üst üste gol atıyor, bu maçta yedek."

‘NE YAPACAĞIZ ŞİMDİ’

Fenerbahçeliler üzgündür ama yine söylüyorum, en az suçlu olanlar oyunculardır. Artık onlar da deliye döndü ''Ne yapacağız şimdi'' diye. Jesus varsa 4 oyuncu garanti, geri kalanlar ikramiye.

ŞAMPİYONLUK

Jesus ile devam edilmesi için kulübün bazı şartları olması gerekiyor. ''Biz zayıf takımlardan kontra yiyoruz tamam ama büyük takımlardan da yiyoruz'' denmesi lazım. Oyuncular ellerinden geleni yapmaya çalışıyor. Ben böyle düşünüyorum.

Her hafta Fenerbahçeliler son dakikalara böyle girmek zorunda mı? Önceki galibiyet serisinde de övülecek değil yerilecek şeyler vardı. Çekirge gibi sıçrıyordu. Türkiye Ligi''nin bir gerçeği var; 3-4 yıldız oyuncu ile şampiyon olursunuz.

‘SÖYLEDİKLERİ DOĞRUYMUŞ’

Erman Toroğlu''nun söyledikleri doğruymuş. Zaten niye yalan söylesin? Bir gözlemciyi arayıp ''Raporunu değiştir'' denir mi, böyle şey mi olur ya?

LALE ORTA''NIN ARADIĞI İSİM...

Fenerbahçe - İstanbulspor maçı, hakem Kadir Sağlam. Görüş açısındaki penaltıyı vermiyor. Maçın gözlemcisi Erol Ersoy, Kadir Sağlam''a düşük not veriyor. Lale Hanım, Erol Ersoy''u arıyor ve yüksek not vereceksin diyor. Erol Ersoy olmaz diyor. Ve o günden sonra görev vermiyorlar Erol Ersoy''a. Bu bir skandaldır!"

TOROĞLU’NUN AÇIKLAMASI

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Lale Orta hakkında şunları söyledi:

"Bu sene Lale Orta ekibi geldikten sonra gözlemcilerden bazıları, bunların hangi maçlar olduğunu da biliyorum, maçları söylemiyorum ama büyük takım maçları olduğunu söyleyeyim sadece. Gözlemcinin birisi diğer gözlemciyi arıyor ne yapıyorsun ne ediyorsun diye birbirleriyle konuşuyorlar. Aslında bu yasak! Birisi bir maçla ilgili 3 tane siyah-beyaz hata var düşük puan vereceğim, diğeri de ben yüksek puan vereceğim diyor. Tamam nasıl bilirsen öyle yap diyorlar birbirlerine. Bunun üzerine düşük puan vericem ben diyen hakem raporunu yazıyor, ben yüksek puan vericem diyen hakem ise Lale Orta''yı arıyor. Diyor ki, benim öbür arkadaşım siyah-beyaz hatalar var diyerek düşük puanlı rapor yazacak diyor. Ben de yüksek vericem diyor. Bunun üzerine Lale Orta, düşük puan verecek olan gözlemciyi arıyor, puanını yükselt diyor. Yapamam diyor gözlemci ve sonra düşük puan veren gözlemciye bir daha maç vermiyorlar. Diğerine maç vermeye devam ediyorlar. Bu da eski bir FIFA hakemi."

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar