Erkek tshirt giyiminde Brandz markası

Erkek tshirt giyiminde Brandz markası

 

Düz bir tişörtten daha sade bir giysi hayal etmek zor. Terimin her anlamıyla vazgeçilmez bir erkek giysisi olan bu mütevazi içlik, her erkeğin gardırobunun evrensel temel parçalarından biri olarak uzun süredir hüküm sürmektedir. Yine de popülaritesine rağmen, iyi bir tane bulmak son derece zor olabilir.

 Mükemmel düz tişört arayışı, belirli noktada herkesin başına bela olan sonsuz bir mücadeledir. Nedeni ise, bir tişörtü düzeltmek basit bir şey gibi görünse de aslında ters gidebilecek çok şey vardır. Zayıf uyum, çekme, düşük dikiş ve ucuz kumaş en yaygın sorunlardan bazılarıdır.

Erkek Tshirtlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nedir?

Tshirt seçerken her şeyden önce bedene oturması çok önemlidir. Melek saçından örülmüş kumaştan dokunmuş olması fark etmez, tam oturmazsa asla güzel durmayacaktır. Uyumun dikkate alınması erkek giyim modeli için gereken en önemli durumlar uzunluk ve omuz genişliğidir.

 T-shirt Modelinin Omuz Yapısı Nasıl Olur?

Tshirt modelinin kollarını gövdeye bağlayan dikişler, omuzlarınızın hemen köşelerine oturmalıdır. Bu kuralın tek istisnası erkek tshirt modelleri çeşitlerinde, kasıtlı olarak büyük boy bir görünüm için giyilebilmesidir. Bu durumda, fazla ileri gitmemeye dikkat edilmesi gerekmektedir. Uzunluk açısından, etek ucu kalçaların hemen üzerinde durmalıdır. Daha aşağı inmemelidir.

Mükemmel T-Shirt Nedir?

Daha azıyla yetinmek ve tarzını düz olmasına izin vermek çok kolaydır. Ancak mükemmel tişört seçimi erkek giyim tarzı için fazlasıyla çeşitlik gösterir. Kaliteli imalat ve inşaat, birçok tişörtün yetersiz kaldığı diğer iki alandır.

Malzeme % 100 pamuk ve dokunuşa yumuşak olmalıdır. Ne kadar kalın veya ince olduğu kişisel tercihe bağlıdır. Bununla birlikte, biraz göbeği olan bireyler için daha kalın kumaş daha dayanıklı olma ve daha iyi asılma eğilimindedir.

T-shirt Seçiminde Kumaş Özellikleri Nedir?

Etiketin modüler sistemi, herhangi bir başarılı kapsül gardırobun yapı taşlarını oluşturabilir. İsrafı ortadan kaldırırken her durum için karıştırılabilen ve eşleştirilebilen çok yönlü parçalı özellikler olması gerekir.

Birden fazla renk grubunda ve organik, ağır ve hafif yumuşak pamuk dahil olmak üzere farklı materyallerden oluşabilir

En iyi malzemelerden oluşması erkek tshirt modelleri farklılıkları oluşmasını sağlayabilir.

Ayrıntılara büyük özen gösterilerek erkek giyim formunun kalite düzeyiyle hazırlanmış giysiler seçilebilir.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar