Ergin Ataman duyurdu: Shane Larkin'den kötü haber!

Ergin Ataman duyurdu: Shane Larkin'den kötü haber!
A Milli Basketbol Takımı FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası'nda grup aşamasında aldığı sonuçlarla son 16'ya yükselirken, ay yıldızlı formayla mücadele eden tecrübeli oyun kurucu Shane Larkin'den kötü haber geldi. Larkin'in ciddi bir sakatlık problemi olduğunu belirten A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Larkin için, ''Maçlarda oynayamayacak. Topu bile tutamadığını söyledi'' ifadelerini kullandı.

FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası''nda mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı''nda forma giyen Shane Larkin''den sakatlık haberi geldi. Başantrenör Ergin Ataman, sakatlığı nedeniyle ameliyat olması gereken Shane Larkin''in Avrupa Şampiyonası''na devam edemeyeceğini açıkladı.

MR İÇİN İSTANBUL''A GELMİŞTİ

Takım Koç''u Ergin Ataman İspanya karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Shane Larkin ile ilgili, "Larkin bu akşam İstanbul''a dönecek. MR''a girecek. Parmaklarında ciddi bir problemi var. Mental durumu da iyi değil" ifadelerini kullanmıştı.

Fransa ile oynanacak son 16 turu maçı için konuşan Ataman, Shane Larkin''in durumuyla ilgili olarak, "Shane Larkin''in ameliyat olması gerekiyor. Ciddi bir yırtık söz konusu. Maçlarda oynayamayacak. Topu bile tutamadığını söyledi" açıklamasını yaptı. 

Ergin Ataman, "Furkan, Philadelphia''da oyun kurucu da oynamıştı. Yarın onunla eksikliğimizi gidermeye çalışacağız. Shane Larkin, takımda en çok asist yapan oyuncuydu, eksikliğini hissedeceğiz" diye konuştu. 

SON 16''DA RAKİBİMİZ FRANSA

A Erkek Milli Takımımız FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda 10 Eylül Cumartesi günü Arena Berlin’de Fransa ile karşılaşacak. 

NTV’den naklen yayınlanacak olan müsabaka TSİ 13.00''te başlayacak.

Organizasyonda ilk tur maçlarını Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te oynayan A Erkek Milli Takımımız; A Grubu’nda Karadağ, Bulgaristan, Gürcistan, Belçika ve İspanya ile karşı karşıya gelmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar