Ergin Ataman: Bu başarısızlığın sorumlusu benim!

Ergin Ataman: Bu başarısızlığın sorumlusu benim!
EuroLeague’in 33. haftasında Fenerbahçe Beko'ya deplasmanda 103-86 yenilen Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman, bu sezon Avrupa Ligi'nde play-off'a kalamadıkları için başarısızlığının en büyük sorumlusunun kendisi olduğunu belirtti.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu''nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ataman, "4 yıl boyunca THY Avrupa Ligi''ne damga vurduk. Tarih yazdık. Bu sezon bir başarısızlık var. Bunu da hep birlikte yaptık. Sezon başındaki kadro değişikliğinde yeterli verimi alamadık. Sezonun ilk bölümünde sahamızda kaybettiğimiz maçlar sıralamada bizi ortalara itti. Ortada bir başarısızlık var. En büyük sorumlusu benim. Ciddi problemler yaşadık. Play-off''u bu akşam değil, play-off dışında kalan takımlara yenildiğimiz maçlarda kaybettik." diye konuştu.

Fenerbahçe Beko''nun derbide galibiyeti hak ettiğini belirten Ergin Ataman, "Hücumda mükemmel bir oyun ortaya koydular. Son 4-5 dakikada savunmada hatalar yaptık. Dorsey ve Guduric''in iyi performansıyla rakip galip geldi. Galibiyet için enerjimiz yeterli olmadı."söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar