Erdoğan'ın açıklamalarının ardından...  Milyonlarca vatandaşın aklında tek soru!

Erdoğan'ın açıklamalarının ardından...  Milyonlarca vatandaşın aklında tek soru!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, korona virüse karşı alınabilecek ilave tedbirlerin ele alındığı Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

HABER MERKEZİ- GÜNBOYU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, korona virüse karşı alınabilecek ilave tedbirlerin ele alındığı Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamasında, "Toplu taşımada ayakta yolcu alınmasına kesinlikle müsaade edilmeyecektir" dedi.

"AYAKTA YOLCU ALINMAYACAK"

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, 8 Eylül 2020'den itibaren tüm Türkiye'de toplu taşıma araçlarında ayakta yolcu alınmayacağını açıkladı.

Erdoğan yaptığı açıklamada, "Vaka ve ölümlerden derin üzüntü duyuyoruz. Vatandaşlarımızın kurallara sıkı bir şekilde riayet etmesini diliyoruz. Kafe ve restoranlar kurallara uygunluk bakımından çok daha sıkı bir şekilde denetlenecektir. Toplu taşımada ayakta yolcu alınmasına kesinlikle müsaade edilmeyecektir. Maske kullanımı başta olmak üzere kesilen cezalar muhakkak tahsil edilecektir. Günlük vaka, vefat yoğun bakım istatistikleri de her akşam yayınlanıyor. Korona virüs henüz tam olarak çözülememiş, dolayısıyla etkin bir tedavisi bulunamamış bir hastalıktır. Her bireyin kendi tedbirini kendisi almasını zorunlu kılıyor" ifadelerini kullandı.

İŞE GİDECEKLER TEDİRGİN

İstanbul, Ankara ve İzmir gibi trafiğin yoğun olduğu büyük şehirlerde  toplu taşıma araçlarının 'ayakta yolcu almama' kararı işe gidecek milyonlarca vatandaşı tedirgin etti.

İşe giden vatandaşlar için nasıl bir kolaylık sağlanacağı akıllarda soru işareti bıraktı.

TOPLU TAŞIM ARAÇLARI YETERLİ OLUR MU? 

İstanbul, Ankara ve İzmir gibi Büyükşehir Belediyelerin bu karardan haberlerinin olup olmadığı ve konuyla ilgili hazırlık yapıp yapmadıkları bilinmiyor.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar