Erdoğan'dan İYİ Parti'ye Altılı Masa çağrısı

Erdoğan'dan İYİ Parti'ye Altılı Masa çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti'ye Altılı Masa hakkında çağrıda bulundu.

ERDOĞAN'DAN İYİ PARTİ'YE ALTILI MASA ÇAĞRISI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17’nci G20 Liderler Zirvesi kapsamındaki Endonezya ziyareti dönüşü sonrası uçakta gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti''ye dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Erdoğan, "Onlar niye bunlarla aynı masaya düşüyor veyahut aynı konuma geliyor?" diye sorarak "Temenni ederiz ki bunlar da bir dönüşüm yapmak suretiyle gerek bu masayı terk etmek, gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Endonezya dönüşünde gazetecilere açıklama yaptı. Millet İttifakı''nın gerisinde görünen Erdoğan, İYİ Parti''ye çağrı yaparak "Bunlara alıştık. Burada özellikle muhalefetin içinde, CHP''yi bir kenara koyalım, 6''lı masanın hepsini söylememe gerek yok, ama İP''in (İYİ Parti’nin) bunlarla aynı çizgiye düşmesi tabii düşündürücü" ifadelerini kullandı.

Öte yandan İstikal Caddesi''ndeki 6 kişinin hayatını kaybettiği ve 81 kişinin de yaralandığı bombalı saldırıyla ilgili soruya Erdoğan, "Yaklaşan seçimlerle bağlantılıdır’ gibi bir ifade terör örgütünün yaymaya çalıştığı korku senaryosunun parçası" yanıtını verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar