Erdoğan'dan Babacan ve Davutoğlu'na çok sert sözler!

Erdoğan'dan Babacan ve Davutoğlu'na çok sert sözler!
Katıldığı canlı yayın programında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski yol arkadaşları Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'na yüklendi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yayınında eski yol arkadaşları, şimdiki muhalefet liderleri Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nu da eleştirdi.

"AMA İNSANOĞLU DOYMUYOR"

Sert sözlerle sarf eden Erdoğan, "Bu söylenen kişilere başbakanlıksa başbakanlık verdik. Bakanlıksa bakanlık... Ama insanoğlu doymuyor. Başbakanlık görevini verdiğimiz zat ayrılığında bir veda konuşması yapmıştı. Pazara kadar değil mezara kadar beraberiz demişti. Diğeri bana istifasını getirirken yanımdaki arkadaşların kifayetsiz olduğundan bahsetmişti. Senin yanındakiler ne kadar kifayetli diye sorduğumda bana cevap verememişti. Ben onların gramajını biliyordum." ifadelerini kullandı.

"HEPSİNİ TOPLASAN 1 YAPMAZ"

Erdoğan açıklamalarına şöyle devam etti: "Kılıçdaroğlu'nun koltuğu kapmak için ihtiyacı var. Hepsini toplasan 1 yapmıyor. Kılıçdaroğlu'nun derdi ne yapıp ne edip Cumhurbaşkanlığı koltuğunu kapmak. Birinci turdaki durumu gördük. İYİ Parti, öbür tarafta HDP. Ağırlıklı olan bu iki parti. Diğerleri 1 puanı bile toplayamıyor. Kılıçdaroğlu o kadar hesap uzmanı ki bunlara 40 vekillik verdi. Karşımızda olan koalisyon tek başına değil. Bir de bunların dışarıda hamileri var.” şeklinde konuştu. Kendilerinin bağımsız Türkiye kurmak isterken karşısındakilerin ülkeyi bölmek istediğini söyleyen Erdoğan, “Biz pazar günü seçimi aldığımızda onların hesapları tutmayacak. Bunlar paramparça olacaklar, duman olacaklar“ dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar