Erdoğan'a desteğini açıklayan Sinan Oğan 'makam talebim olmadı' demişti! Kılıçdaroğlu yapılan pazarlığı açıkladı

Erdoğan'a desteğini açıklayan Sinan Oğan 'makam talebim olmadı' demişti! Kılıçdaroğlu yapılan pazarlığı açıkladı
Erdoğan'a desteğini açıklayan Sinan Oğan'ın "Kılıçdaroğlu'yla pazarlık yapmadım" açıklaması sonrası Kemal Kılıçdaroğlu yapılan pazarlığı açıkladı.

GÜLSÜM HÜLYA SUNDU-GÜNBOYU

ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan'ın "Kılıçdaroğlu'yla pazarlık yapmadım" açıklaması ve Mansur Yavaş'ın "Makam talebi oldu" yanıtı sorulan Kılıçdaroğlu “Mansur Bey bir şey söylemişse doğrudur” dedi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

(Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı alan ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın "Kılıçdaroğlu'yla pazarlık yapmadım" açıklaması ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın "Kılıçdaroğlu'ndan makam talebiniz oldu" yanıtının sorulması üzerine) "Mansur Bey bir şey söylemişse doğrudur. ("Sinan Oğan sizden ne istedi" sorusuna yanıt olarak) O ayrıntıya girmek istemem ama Mansur Bey bir şey söylüyorsa doğrudur. ("Cumhurbaşkanı yardımcılığı mı bakanlık mı" sorusu üzerine) Neden ikisi de olmasın? Yani Mansur Bey'in söylediği doğrudur" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar