Erdoğan, Nebati ve Kavcıoğlu'nun ne görüştüğü ortaya çıktı

Erdoğan, Nebati ve Kavcıoğlu'nun ne görüştüğü ortaya çıktı
AKP'nin önde gelen isimleri geçtiğimiz günlerde Beştepe'de ani bir toplantı yaparak, 'ekonomi zirvesi' gerçekleştirmişlerdi. Saray'daki toplantı haberleri basına yansıyınca dolar kurunda başlayan dalgalanma gündem olmuştu.

SARAY'DAKİ GİZLİ GÖRÜŞMENİN KONUSU BELLİ OLDU!

AKP''nin ekonomik krize çözüm arama çalışmaları başarısızlıkla sonuçlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Saray''da bir görüşme gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu''nun ne konuştuğu merak konusu olmuştu.

Tele 1’e konuşan Yeniçağ Ekonomi Yazarı Remzi Özdemir, “Yüzde 15 zam devede kulak bile değil, bu ay içerisinde elektriğe bir daha yüzde 15 – 20 zam gelebilir. Bu yumuşatılmaya çalışıldı. Burada bizim asıl sorunumuz akaryakıtta. Akaryakıta yapılacak olan 1,5 liralık zam mutfağımıza girecek tüm ürünlerin de aynı derecede zamlanması anlamına geliyor” dedi.

''''AKP ZARAR GÖRMÜŞTÜ''''

Erdoğan, Nebati ve Kavcıoğlu’nun çok konuşulan toplantısına değinen Özdemir, “Ekonomi zirvesi iki kişiyle olmaz ve neden gece yarısı olsun bu bir tartışma konusu. Ekonomiyle ilgili kurmayların katılmadığını gördük. Ağırlıklı olarak zamların konuşulduğuna dair bilgi aldık. Cumhurbaşkanı doğalgaz zammını çok önemsemiyor. Bir önceki elektrik zammından AKP büyük zarar görmüştü. Aslında tamamen elektrik zammının yumuşatılmasına dair yapılmış bir toplantı diyebiliriz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar