Erdoğan taklitleriyle tanınan Muhammed Nur Nahya’nın TOGG’da açtığı şarkı izleyenleri güldürdü

Erdoğan taklitleriyle tanınan Muhammed Nur Nahya’nın TOGG’da açtığı şarkı izleyenleri güldürdü
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini taklit ettiği videolarla ünlenen Muhammed Nur Nahya, bu kez Cumhurbaşkanı ve Emine Erdoğan’ın TOGG sürüşünü taklit ettiği bir video paylaştı. Nahya’nın yeni videosu sosyal medyada gündem olurken, izleyenleri güldürdü.

AYŞE ESER KUŞATA/ GÜNBOYU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın sesini ve mimiklerini taklit ettiği videoları ile tanınan Muhammed Nur Nahya isimli genç, yeni videosuyla sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya hesabından Erdoğan ile eşinin yerli otomobil TOGG’u sürüşünü taklit ettiği videoyu paylaştı.

Nahyan videosunda, “Yav bu müziği devreye sokamadık ya diyen Erdoğan’a, Emine Erdoğan’ı taklit eden Emine ise dur dur Tayyip Bey ben yapayım dur. O sırada Emine hanım İzmir’in dağlarında çiçekler açar müziğini açar. Erdoğan ise Emine Hanım bu nasıl müzik açmak. Arabayı bozacaksın ya!

Emine Erdoğan: - Alırken öyle demiyordun ama araba benim ha ona göre dediği sırada arkada Hasan güler. Erdoğan dönerek Hasan oğlum sen niye gülüyorsun ya !Yani bu ne senin araban ne de benim arabam bu araba milletin arabası. Hasan al şu arabayı bir yere park et oğlum. Oruçlu oruçlu sinirimi bozdun Emine Hanım ya ! Sürme zevki falan bırakmadın” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar