Erdoğan sanatçıları hedef aldı: ‘Sanatçı diye geçinen müsveddeler’ diye hitap etti!

Erdoğan sanatçıları hedef aldı: ‘Sanatçı diye geçinen müsveddeler’ diye hitap etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçıları hedef alarak, "Sözde sanatçı diye geçinen müsveddeler, şimdi de aynı şekilde hakaret etmeye devam ediyorlar. Bu ülke için çivili bir ağaçları yok" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılan 3.Gençlik Zirvesi’ne katıldı.

ANKA haber ajansının aktardığına göre Erdoğan, burada şöyle konuştu:

“SÖZDE SANATÇI DİYE GEÇİNEN MÜSVEDDELER, ŞİMDİ AYNI ŞEKİLDE HAKARET ETMEYE DEVAM EDİYOR”

“Türkiye Gençlik Zirvesi’nin başarılı geçmesini, ülkemiz, milletimiz ve tüm gençlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Konuşmamın bundan sonraki kısmına geçmeden, şu muhteşem salonu yapımının şöyle birkaç cümleyle ifade etmek istiyorum. Burası, belediye başkanlığım dönemimde yapıldı. Bunun üstünde İstanbul’un o zamanki tek tiyatro salonu vardı. Yanılmıyorsam 150 kişilik salondu. Dedik ki, biz burayı bir yıkacağız, daha mükemmelini, daha büyüğünü yapacağız. Ve o zaman sözde sanatçılar başladılar nutuk atmaya, ‘Yıkar, yapmaz’ dediler. Dedik ki, sadece o değil, bir de İstanbul’un en büyük kongre merkezini yapacağız.

Fakat buralar yapıldıktan sonra da ‘Belediye başkanı burayı yaptı. Teşekkür ederiz’ falan da diyemediler ha. Şimdi o sözde sanatçı diye geçinen müsveddeler, şimdi de aynı şekilde hakaret etmeye devam ediyorlar. Çünkü bunların hayatında bu ülke için çivili bir ağaçları yok.

Sadece ahlaki olmayan birçok görüntülerle para kazanmaktan başka hiçbir özellikleri yok. Şimdi pazara gidiyoruz, onlar ise her türlü yalan, dolan, şunlarla, bunlarla yine hakarete devam ediyorlar. Varsın onlar hakaret etsin. Ama biz, ama biz, şu anda karşımda gördüğüm gençlikle pazara kadar değil, mezara kadar yürüyoruz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar