Erdoğan Murat Kurum'un telefonundan halka seslendi!

Erdoğan Murat Kurum'un telefonundan halka seslendi!
Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, 'Mahalle Başkanları Buluşması' etkiliğinin ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bağcılar'da düzenlenen 'Mahalle Başkanları Buluşması' etkinliğinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Bağcılar'daki programda binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesini katılımcılara duyurdu. Kurum, "Yaklaşık bin 500 kardeşimiz buradalar. Büyük bir coşku ve heyecanla sizinle görüşmek istiyorlar" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan coşkulu kalabalığı selamladı, Erdoğan "Sizi, gecenin bu saatinde en kalbi duygularla selamlıyorum. Heyecanınız heyecanım, coşkunuz coşkumdur. Şu anda inşallah İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızla yaptığınız bu toplantının, 31 Mart akşamının müjdesi olmasını diliyorum" dedi.

Erdoğan, mahalle temsilcilerine güven duyduğunu ifade ederek, "Üçüncü bölgenin bütün mahalle temsilcilerine inanıyorum. Bütün ev ev, kapı kapı dolaşarak inşallah sandıkları nasıl patlatacağını da görür gibiyim. Durmadan usanmadan ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları hep beraber çalışmak suretiyle üçüncü bölgeyi bu defa çok daha farklı alacağınıza inanmak istiyorum" dedi.

Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'a olan desteğini vurgulayarak, "Durmadan, usanmadan koşmaya gayret etmeye var mısınız? İnşallah bu seçimlerde özellikle sandıkları patlatmaya var mısınız? Ben, Murat Başkanı sizlere emanet ediyorum. Murat kardeşimiz sizlere emanettir." sözleriyle telefon görüşmesini tamamladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar