Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kapalı Maraş açıklaması: "Topluca piknik yapacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kapalı Maraş açıklaması: "Topluca piknik yapacağız"
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş İl Kongresinde konuştu. Erdoğan, "Ayın 15'inde Cumhur İttifakı olarak Sayın Bahçeli ile Kuzey Kıbrıs'ta olacağız. Törenlerden sonra Kapalı Maraş'ta topluca piknik yapacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş İl Kongresinde konuştu.

Erdoğan'ın açıklaması şöyle:

Ülke ve millet olan en az 100 yıl önceki kadar kritik bir süreçten geçiyoruz. Bir asır önceki gibi bizi adeta içinde boğmak, yok etmek istedikleri Anadolu topraklarından; yeni bir silkinişle, yeni bir şahlanışla bölgemize ve dünyaya barış huzur ve adalet getirecek bir mücadelenin içindeyiz. Milletimiz bu tarihin sürecin sorumluluğunu da son 18 yılda olduğu gibi yine Ak Parti’ye vermiştir.

Üye sayımızın 11 milyon 200 bini bulması bunun en büyük ispatıdır. Kadın kollarımızın 5 milyon 200 bine ulaşması mücadeleye hanım kardeşlerimizin de sahip çıktığını çok açık bir şekilde göstermektedir. Gençlik kollarımızın 1 milyon 240 bine yaklaşması bu mücadeleye gençlerimizin de sahip çıktığının ispatıdır. Hedefimiz her yıl 1 milyon yeni üyemizle kervanı zirveye taşımaktır.

Büyük ve güçlü Türkiye mücadelesinin lokomotifliğini Ak Parti’nin genel başkanından mahalle temsilcisine kadar tüm kadrolarıyla yapıyor. Kaderimizi, Türkiye’nin kadriyle, istikbalimizi milletimizin istikbali ile bir görüyoruz.

Bizim kuruluşundan bu yana AK Parti milletin partisidir dememizin sebebi budur. Sıfatı, ismi, cismi ne olursa olsun hiç kimsenin kendi şahsi hesaplarını, hedeflerini bu ulvi davamızın önüne koymasına tahammülümüz olamaz.

Bunun için değişim gerçeğinden kopmadan ama 19 yıldır partimize hizmet etmiş ve davamıza bağlılığını koruyan herkesi kucaklayarak yolumuza devam edeceğiz. Son 2 yıldır teşkilatımızın 3’te 2’sini yeni isimlerle güçlendirirken, ahde vefayı da unutmadık.

Tüm dostlarımızı kucaklayan ulu bir çınar gibi büyüyoruz. Kaderin üstündeki kadere olan imanımızla, sağımıza, solumuza, önümüze, arkamıza bakmadan davamıza sahip çıkıyoruz.

KAPALI MARAŞTA PİKNİK

Ayın 15'inde Cumhur İttifakı olarak Sayın Bahçeli ile Kuzey Kıbrıs'ta olacağız. Törenlerden sonra Kapalı Maraş'ta topluca piknik yapacağız."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar