Erdoğan Dolmabahçe'de: Güvenlik toplantısına başkanlık edecek

Erdoğan Dolmabahçe'de: Güvenlik toplantısına başkanlık edecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde 9 askerin hayatını kaybetmesinin ardından güvenlik önlemlerini değerlendirmek üzere Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ne geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği güvenlik toplantısına Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın da katılacak. Toplantının ana gündem maddesi, Pençe-Kilit Harekatı'ndaki gelişmeler ve PKK ile yaşanan çatışma sonrası alınacak güvenlik önlemleri olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, güvenlik toplantısı öncesinde basına yaptığı açıklamada, Türkiye'nin terörle mücadelede kararlılığını vurgulayarak, "Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü tehdit eden unsurlarla etkin bir mücadele yürütüyoruz. Pençe-Kilit Harekatı, bu çerçevede atılmış önemli adımlardan biridir. Güvenlik toplantısında, alınan önlemleri değerlendirecek ve gereken adımları atmak için bir araya geleceğiz." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar