Enver Demirel kimdir? MHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel aslen nereli, kaç yaşında?

Enver Demirel kimdir? MHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel aslen nereli, kaç yaşında?
Yerel seçimlere sayılı günler kala partilerin adayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP Ankara İlçe Belediye Başkanı adaylarını açıkladı. Etimesgut Belediye başkanı ise MHP'den Enver Demirel oldu. Peki Enver Demirel kimdir? MHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel aslen nereli, kaç yaşında?

Enver Demirel kimdir?

31 Mart 2024'te Türkiye'de yerel seçimler düzenlenecek. Yerel seçimler kapsamında belediye başkan adayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhur İttifakı Ankara Belediye Başkan adaylarını açıkladı. Ankara'nın Etimesgut Belediye Başkan adayı Enver Demirel oldu. MHP'den aday olan Enver Demirel yerel seçimlerde Erdal Beşikçioğlu'nun rakibi olacak. Peki Enver Demirel kimdir? MHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel aslen nereli, kaç yaşında?

ENVER DEMİREL KİMDİR?

Enver Demirel, 1961 yılında Etimesgut'un Aşağı Yurtçu Mahallesi'nde dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini Etimesgut'ta tamamladıktan sonra serbest muhasebecilik ve mali müşavirlik gibi alanlarda çalıştı. Aktif siyasete Milliyetçi Hareket Partisi'nde başlayan Demirel, 1995-1999 yılları arasında Etimesgut İlçe Başkanlığı görevini üstlendi.

1999 yılında Milliyetçi Hareket Partisi'nin adayı olarak katıldığı yerel seçimlerde Etimesgut Belediye Başkanlığı'na seçilen Demirel, 5 yıl süren başarılı bir hizmet dönemi geçirdi. Seçimi kaybettikten sonra siyasetten uzaklaşmadan partisi içinde çeşitli görevlerde bulunan Demirel, 2009, 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde tekrar Etimesgut Belediye Başkanlığı için aday oldu ve her seferinde seçimleri kazanarak görevine devam etti.

Enver Demirel evli ve üç çocuk babasıdır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar