Enner Valencia kendinden geçti: Internacional hocası ve Adriano'ya saldırdı

Enner Valencia kendinden geçti: Internacional hocası ve Adriano'ya saldırdı
Internacional'in golcüsü Enner Valencia, takımın teknik koordinatörü Magrao’nun üzerine yürüdü, fiziksel müdahalede bulundu

UMUT CAN HALAVART-GÜNBOYU

Fenerbahçe’den ayrılan Enner Valencia, Brezilya Seri A ekiplerinden Internacional ile 3 yıllık sözleşme konusunda anlaşmıştı.

Brezilya Serie A ve Libertadores olmak üzere Internacional ile 6 resmi maça çıkan Valencia, 1 gol ve 1 asist üretti.

Transferinin yeni gerçekleşmesine karşılık performansıyla eleştirilen Ekvadorlu golcü hakkında tepki çeken bir video geldi.

Corinthians maçına yedekte başlayan Valencia, takımın teknik koordinatörü Magrao ile birbirine girdi. Bu tartışma kısa süre sonra fiziki müdahaleye döndü. Valencia, Magrao'yu itti. Valencia bu maçta 89’da oyuna girdi. 90+9’da asist yaptı.

Golü atan eski Antalyasporlu Luis Adriano ve takımın geri kalanı golü kutlarken Ekvadorlunun yanına gitmedi. Buna sinirlenen Valencia'da kulübün simgelerinden kabul edilen Magrao'yu iterek tepki verdi.

FENERBAHÇE KARNESİ

Valencia Fenerbahçe formasıyla çıktığı 48 maça çıkmış ve bu maçlarda 33 gol ve 7 asist kaydetmişti. Sarı lacivertli ekiple ligi 2. sırada bitirirken, Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar