Engin Polat kara para iddialarına yanıt verdi! Dilan Polat ohhh çekti

Engin Polat kara para iddialarına yanıt verdi! Dilan Polat ohhh çekti
Günlerdir magazin gündeminin gündeminden düşmeyen sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat ile eşi Engin Polat, haklarında çıkan kara para aklama iddialarına cevap verdi.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Dilan Polat ile eşi Engin Polat, kişisel sosyal medya hesabından kara para aklama iddialarına yanıt verdiler.

Dilan Polat’ın, “günlük 750 bin TL harcama” açıklamasının ardından ünlü ekonomistler, finansal piyasalar uzmanları ve gazeteciler bu duruma tepki göstermiş, maliyenin bu kazancı denetlemesi gerektiği yönünde açıklamalarda bulunmuştu.

Dilan Polat ile eşi Engin Polan, sosyal medya hesaplarından paylaştıkları bir videoda, hesaplarının incelendiğini açıkladı.

Engin Polat, “Bir bu zamana kadar, kurulduğumuzdan beri ön planda olduğumuz için her senemiz inceleniyor. 18, 19, 20, 21, 22 bunlar incelendi, hiçbir sıkıntı görülmedi, devam edildi. Şimdi de kamuoyu baskısından dolayı… Tabii ki de herkes işini yapacak… Yine istediler defterlerimizi alnımız ak bir şekilde veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Dilan Polat ise, eşinin sözlerinin ardından “Okay mi, oldu mu. Ağlayacak mısınız” şeklinde tepki verdi.

Engin Polat, sözlerinin devamında “Ve bir şey çıkmayacak çünkü biz yaptığımız işi biliyoruz. Ama nerede anlayacaklar mesela o arkadaşlar, başlarına çanak tutan kişiler. Bize hiçbir şey olmayacak, büyümeye devam edeceğiz ya… Orada görecekler ve 2024’ün sonunda 200 tane ryzen şen mağazasını piyasalara inince ve başka sektörlerde de büyüyünce zaten göreceksiniz” Şeklinde konuştu.

Eşinin sözlerinin ardından “Ohhh… ohhhhh” şeklinde tepki veren Dilan Polat, cep telefonunun kamerasına bağırarak, “Yeter… Yeter. Ohhh” dedi.

Muhammet Yakut’un ardından Sisi lakaplı Seyhan Soylu'nun yaptığı haberler ve ekonomi gazetecilerinde şirketleriyle ilgili haberlerinin ardından Dilan Polat instagram adresini kapattı. Biraz dinlenmek isteyen Dilan Polat hesaba uzun bir süre girmeyeceğini yakın çevresine duyurdu.

HASTANEYE KALDIRILDI

Dilan Polat dün geceyi hastanede geçirdi. Engin Polat instagram adresinden yaptığı açıklamada "Kan değerleri düşmediği için bir süre hastanede takip edilmesi gerecek. Seni Çok seviyorum, ama iyi olacaksın, dularınız bizimle olsun" açıklaması yaptı. Dilan Polat hastane işleri nedeniyle sosyal medyaya ara verdiği öğrenildi.

7.jpg

yy.jpg

4r.jpg

7u.jpg

uyu.jpg

y7.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar