En zeki 3 burç belli oldu!

En zeki 3 burç belli oldu!
Dahi terimi, IQ testi veya herhangi bir standart zeka ölçümü sonucunda yüzde 98 veya daha yüksek bir puan alan kişiler için kullanılıyor. Peki siz ne kadar dahisiniz. Astrolojide, en zeki olduğuna inanılan üç burç belli oldu.

KOVA BURCU (20 Ocak - 18 Şubat)

Kova burcu, olağanüstü bir şekilde her şeyi entelektüel bir bakış açısıyla ele alma eğilimine sahip. Durumları objektif bir şekilde gözlemleyebilme yetenekleri, sorunları daha kolay çözmelerine olanak tanır. Dengeli, yaratıcı ve soğukkanlı olmalarıyla biliniyorlar. Kovalar, genellikle farklı perspektifler ararlar ve dış kaynaklardan gelen fikir ve kavramları kabul eder. Kova burçları, bir konuya inanmadan önce sağlam kanıtlar isterler.

kova-1.webp

BAŞAK BURCU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Başaklar, diğer insanların dikkate almadığı pek çok detayla ilgilenir. Bir problemi çözmenin zor olduğu durumlarda bile, kendi çözümlerini üretme eğiliminde. Sorunları çözme ve eksikleri giderme konusunda yetenekliler. Sürekli olarak düşünür ve yeni fikirler geliştirirler. Başaklar, övünmekten hoşlanmasalar da, anlamadıkları çok az şey vardır ve genellikle pek çok soru sorarlar, ki bu da onların zekasının bir göstergesi.

basak-1.webp

OĞLAK BURCU (22 Aralık - 19 Ocak)

Oğlaklar, son derece sistemli, kesin ve yapılandırılmış bir düşünme tarzına sahip. Net hedefler belirlerler ve bu hedeflere ulaşmak için akıllı kararlar alırlar. Oğlaklar, genellikle bir hata yaptıklarında ders çıkarır ve uyum sağlar. Alternatif stratejileri değerlendirme yeteneklerine sahip, sonuçları değerlendirirken genellikle büyük resme odaklanır. Hayat boyu öğrenmeye istekli ve kararlı hedeflerine ulaşmak için çalışır.

oglak-1.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar