En büyük hayalim dedi! Dünya servet harcayarak köpek olan adamı konuşuyor

En büyük hayalim dedi! Dünya servet harcayarak köpek olan adamı konuşuyor
Japonya'da bir adam hayalini gerçekleştirmek için servet değerinde para harcadı. Patilerinden tüylerine ve gözlerine kadar aşırı gerçekçi bir köpek kostümü yaptı ve bunun içine girerek köpek oldu.

SİNAN ŞAHİN/GÜNBOYU

Japonya'da yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. “Çocukluktan beri en büyük hayalim” dediği “köpek olmayı” gerçekleştirmek için kesenin ağzını açan Toko-san 2 milyon Japon Yeni (yaklaşık 378 bin TL) harcayarak kendisine kostüm yaptırdı.

Kostümün hazırlanması 40 gün sürdüğünü belirten Toko-san, kostümü giydikten sonra evinin içinde köpek gibi dolaşıp, tasma takıp, kabından mama yedi. O anları ise sosyal medya üzerinden paylaştı.

Köpek olan adam, “Benim adım Toco, ben bir hayvan olmak istemiştim ve şimdi bir collie cinsi köpek oldum” dedi. İlk videosunu 2022 yılında yükleyen adam bazı videolarda yerde takla atarken, bazen de patilerini yalarken görülüyor.

Gerçek kimliğini açıklamayan Toko-san, “Vücudumun ölçüsü göz önüne alınınca büyük bir hayvan seçmem gerektiğini düşündüm. Gerçekçi bir model olması için de köpek olmaya karar verdim” dedi. Toko-san, “Kostüm bazı kısıtlamalara da sebep oluyor, özellikle hareket ederken. Fakat çok hareket edersem bu köpeğin gerçekçiliği ortadan kalkacak” yorumunu yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar