Emre Olur'un ifadesini de paylaştı: Erk Acerer, "Peker vasiyetini hazırlıyor" dedi

Emre Olur'un ifadesini de paylaştı: Erk Acerer, "Peker vasiyetini hazırlıyor" dedi
Gazeteci Erk Acerer, geçtiğimiz saatlerde tutuklanan, Sedat Peker'in sağ kolu Emre Olur'un ifadesini açıkladı. Acerer ayrıca, Sedat Peker'in vasiyet hazırladığından söz etti.

Emre Olur’un Arnavutluk’tan Türkiye’ye getirilip tutuklandıktan sonra, Sedat Peker’den de bir açıklama gelmemesinden ötürü vatandaşların kafasında, Peker’in geleceğine ilişkin soru işaretleri oluştu.

Bu soru işaretlerini gideren gazeteci Erk Acarer, “Peker’in çok öfkeli olduğundan ve bir vasiyet hazırladığından söz ediliyor. Vasiyette şunu söylüyor: ‘Bizim gibi insanlara ölüm gelebilir ve nereden geldiği belli olmaz. Buna hazırlıklıyım''” sözlerini aktardı.

Erk Acarer, ayrıca şunları aktardı:

“Sedat Peker’in dün resmi bir ofise çağrılması yakınlarında endişe yaratmış. Görüşmede ‘Beğeni bile yapmayacaksın. Çünkü bunu karşılığı ağır olur’ deniliyor. Bu ‘ağır’lıktan ne anlayabiliriz, iade dahil her türlü yaptırıma maruz kalması olabilir

Peker’in çok öfkeli olduğundan ve bir vasiyet hazırladığından söz ediliyor. Vasiyette şunu söylüyor: ‘Bizim gibi insanlara ölüm gelebilir ve nereden geldiği belli olmaz. Buna hazırlıklıyım ve bunu da yadırgamam. Malvarlığım kalmadı, bu yüzden kimseye bir şey bırakamam.’

Sedat Peker’in seçimlere de değindiğini dile getiren Erk Acarer, Peker’in “Sandık namustur. AK Parti iktidarının seçime kadar sizi sokağa çekme oyununa prim vermeyin. Ancak oy işlemleri tamamlanıncaya kadar da eve dönmeyin ve bir hileye izin vermeyin. Sizi korkutmalarına, korku imparatorluğu üzerinden teslim almalarına müsaade etmeyin. Başıma bir şey gelmezse seçime 2 ay kala söz verdiğim gibi, bilgileri toplumla buluşturacağım.”

Acarer, Emre Olur’un ifadesine ilişkin ise şunları aktardı:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar