Emre Belözoğlu sessizliğini bozdu! Seçil Erzan itirafı dikkat çekti

Emre Belözoğlu sessizliğini bozdu! Seçil Erzan itirafı dikkat çekti
Türkiye'nin gündemini meşgul eden "gizli fon dolandırıcılığı" davasının mağdurlarından olan Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, konuyla ilgili sessizliğini bozarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu, Futbol Plus Youtube kanalına yaptığı açıklamada gizli fon dolandırıcılığı sürecine dair ilk kez konuştu. Dolandırıldığını anlayınca hemen mahkemeye başvurduğunu söyleyen Belözoğlu, "Seçil Erzan'la bir kez yüz yüze görüştüm. Yatırım yapmadan tanımıyordum" ifadelerini kullandı.

“ ERZAN'I YATIRIM YAPMADAN TANIMIYORDUM”

Sözlerine devam eden Emre Belözoğlu, bankacı Seçil Erzan’ı yatırım yapmadan önce tanımadığını söyleyerek sessizliğini bozdu.

"Bir bankacılık işlemi olduğunu düşünüp yatırım yaptığını" söyleyen Belözoğlu, durumun farklı olduğunu anladıklarında hemen mahkemeye başvurduklarını ifade etti. Elde ettikleri belgelerin ve dekontların karşılığının bankada bulunmadığını öğrendiklerinde şikayetlerini dile getirdiklerini belirten Belözoğlu, "Bize vaat edilen tarih gelmemişti bile... Banka müdürü ve yardımcısının imzalarının olduğu belgeler var. Hukuksal süreçler ilerliyor. Seçil Erzan'la bir kez yüz yüze görüştüm. Yatırım yapmadan tanımıyordum. Toplamda 1 aylık süreç var" şeklinde konuştu.

jiiu.jpg

HALİL UMUT MELER İYİ BİR İNSAN

Öte yandan, hakem Halil Umut Meler'in Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrasında saldırıya uğramasıyla ilgili olarak Belözoğlu, olayın içinde yer alan Faruk Koca nedeniyle üzgün olduğunu ifade etti. Tanıdığı birisi olan Meler'in iyi bir insan olduğunu belirten Belözoğlu, aldığı cezanın pek görülmeyen türden olduğunu ve serbest kalmasının oyuncularını motive edeceğini söyledi.

jij.jpg

“EROL BULUT'UN AÇIKLAMALARI KENDİSİNİ BAĞLAR”

Fenerbahçe'de Sportif Direktörlük görevini yaptığı dönemde Erol Bulut'un istediği transferlerin yapılmadığı iddiasına da değinen Belözoğlu, transferlerin birlikte yapıldığını ve Erol Bulut'un açıklamalarının kendisini bağladığını belirtti. Ancak teknik direktör olarak istemediği bir futbolcuyu takıma sokmayacağını vurgulayarak, "Çok başka insanlarız" dedi.

Belözoğlu, hukukun verdiği ve vereceği kararlara herkesin saygı göstermesi gerektiğini vurgulayarak açıklamalarını tamamladı.

juj.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar