Emir Sarıgül Eyüp'ten belediye başkan adayı mı olacak: Babası Mustafa Sarıgül'den sunucuyu güldüren yanıt

Emir Sarıgül Eyüp'ten belediye başkan adayı mı olacak: Babası Mustafa Sarıgül'den sunucuyu güldüren yanıt

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün, oğlu Emir Sarıgül Eyüpsultan Belediyesi'nden aday gösterileceği iddiaları ile gündeme gelmişti. Tv100 ekranlarında Kübra Par’la Farklı Açılar programına konuk olan Sarıgül, iddialara esprili bir şekilde yanıt verdi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

CHP'de değişim tartışmaları devam ederken Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verir yönde açıklamalar yapan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül de belediye başkanlığı adaylığı için kolları sıvadığı yönünde iddialar gündeme gelmişti.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, tv100 ekranlarında Kübra Par’la Farklı Açılar programına konuk oldu. Sarıgül, Kübra Par’ın CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül'e "Emir Sarıgül'ün adı belediye başkan adayı olarak geçiyor. Eyüp'ten aday olacağı konuşuluyor. Böyle bir durum var mı? İddialar doğru mu?" sorusuna yanıt verdi.

Sarıgül, şu ifadeler yer verdi:

"Siyaset babadan oğula geçmiyor. Siyasette babaların ve çocukların siyaset yaptığı bir ortam tabii ki var. Ama daha önemli bir şey söyleyeyim. İkinizi de özellikle Tarkan Erzincan’a geldiği zaman konsere bekliyorum.”

Bu sözler üzerine Kübra Par, "Emir Sarıgül sorusunu böyle geçiştirdi" yorumunda bulundu.

İlgili Haberler