Ankara kulislerini hareketlendiren gelişme! Meral Akşener ile Devlet Bahçeli görüşecek mi?

Ankara kulislerini hareketlendiren gelişme! Meral Akşener ile Devlet Bahçeli görüşecek mi?
İYİ Parti’de yerel seçim hazırlıkları son gaz devam ederken tv100 ekranlarında yayınlanan Pınar Işık Ardor ile Akşam Raporu programında tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, siyaset koridorlarındaki son kulis bilgisini aktardı.

GÖKMEN ÖRKMEZ / GÜNBOYU

İYİ Parti yerel seçimler için çalışmalarına ivme kazandırdı. Geçtiğimiz günlerde bir Youtube kanalına konuk olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara için nasıl bir yol izleyeceklerini ve İzmir adaylarının kim olduğunu açıklamıştı.

tv100 ekranlarında hafta içi yayınlanan Pınar Işık Ardor ile Akşam Raporu programında siyasetteki son gelişmeler konuşuldu ve Ankara kulislerini hareketlendirecek bir iddia öne sürüldü.

tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, İYİ Parti tabanında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile MHP lideri Devlet Bahçeli’nin bir araya gelmesi fikrinin konuşulmaya başlandığını ifade etti.

“İTTİFAKA GİRELİM DEĞİL DE BİR NEZAKET GÖRÜŞMESİ OLACAK”

Yakışıklı, canlı yayında şu ifadelere yer verdi:

“Şu anda İYİ Parti’nin yönetim tabanında MHP’yle bir ittifak söz konusu değil. Ancak Meral Akşener’in ilerleyen haftalarda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle bir araya gelmesi gerektiği fikri, İYİ Parti tabanında konuşulmaya başlamış. Ya MHP Genel Merkezi’nde ya da TBMM’nin aradaki kulis koltuklarında ayaküstü de olsa görüşmenin gerçekleşebileceği; CHP ile süreç böyle giderse böyle bir görüşme yapılacağı konuşuluyor. İttifaka girelim değil de bir nezaket görüşmesi olacak”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar