Buket Aydın'la ayrılan Emir Sarıgül, Sibel Can'a geri döndü

Buket Aydın'la ayrılan Emir Sarıgül, Sibel Can'a geri döndü
Geçtiğimiz dönemlerde Buket Aydın ile beraberliklerini sonlandıran Emir Sarıgül, Sibel Can ile Bodrum'da objektiflere yansıdı. 

Uzun yıllar, isimleri aşk dedikodularına karışan, her seferinde açıklama yapmamayı tercih eden Sibel Can ve Emir Sarıgül arkadaşları ile birlikte keyifli zaman geçirirken görüntülendi. 

Mustafa Sarıgül''ün oğlu Emir Sarıgül, özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sene televizyoncu Buket Aydın ile yollarını ayıran Sarıgül, eski aşkına geri döndü.

Uzun yıllardır 51 yaşındaki şarkıcı Sibel Can''la sık sık görüntülenen ancak ilişkisini kabul etmeyen 41 yaşındaki Sarıgül, yine şarkıcıyla bir araya geldi. Bodrum Torba''da görüntülenen ikili, yakın arkadaşlarıyla sohbet etti. Bir ara telefonuyla uğraşan Sarıgül, daha sonra Sibel Can ile arkadaşlarının yanından ayrıldı.

Sevgilisi Sibel Can''la yemek yiyen Emir Sarıgül eski eşi Fatoş Altınbaş ile  pişti olunca… - Son Dakika Magazin Haberleri

Emir Sarıgül ile Buket Aydın 1 yıl aşk yaşamış ancak geçtiğimiz sene yollarını ayırmıştı. Aydın''ın Sarıgül''ün evlilik baskısından sıkıldığı için ilişkiyi bitirdiği iddia edilmişti. (HABERLER.COM)

Buket Aydın ile Emir Sarıgül yollarını ayırdı - Magazin - Gazete Demokrat -  Gündem ve Son Dakika Haberleri

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar