Emekliye müjdeli haber! 6500 TL ödeme kimlik numaranıza göre yatacak!

Emekliye müjdeli haber! 6500 TL ödeme kimlik numaranıza göre yatacak!
Emekliler, bankalar aracılığıyla kredi kullanabilecekleri gibi kredili mevduat hesabı açarak artı para fırsatından da faydalanabilirler.

Emekliler nakdi kredi kullanmak istemiyorlarsa, haberimizde yer alan bankalar aracılığıyla daha fazla para için başvuruda bulunabiliyor ve bu şekilde 6.500 TL'ye kadar kredili mevduat hesabı açabiliyor.

Gerçek kişilerin TC kimlik numaraları üzerinden satılacak olan bu 6 bin 500 TL, banka hesabı olan ve bankadan emekli maaşı alan vatandaşlara veriliyor. Daha önce hiç bankada çalışmamış ve emekli maaşını bankadan alan kişiler de bu paket kampanyaya başvurabilir ve fazla parayı kredi hariç kredili mevduat hesabı olarak kullanabilirler.

Vakıfbank 6500 TL

Vakıfbank, emekli maaşı alan vatandaşlara 6 bin 500 TL'ye kadar ödeme yapacağını duyurdu. Emekli maaşını Vakıfbank şubeleri, Vakıfbank müşteri hizmetleri numarası ve Vakıfbank mobil uygulaması üzerinden alan vatandaşlar, kredili mevduat hesabı başvurusu yaparak 6500 TL ödeme alabilirler.

Ziraat Bankası 6500 TL

Bir diğer kamu bankası olan Ziraat Borsası üzerinden 6500 TL'ye kadar ödeme almak isteyen vatandaşlar, Ziraat Bankası hesabı üzerinden alacakları internet bankacılığı şifresi ile mobil uygulama üzerinden daha fazla para talebinde bulunabilirler. Ayrıca Ziraat Bankası şubelerinden ve Ziraat Bankası web sitesinden 6500 TL ödeme alabilirsiniz.

Akbank 6500 TL 

Akbank emekli olan vatandaşlara 6500 TL'ye kadar ödeme yapabiliyor. Akbank'ta emekli maaşınız varsa, emekli hesabınızdan alacağınız 6500 TL'lik ödemeler ile vatandaşlar hızlı bir şekilde sonuç alabiliyor. Akbank Direkt uygulaması üzerinden başvurunun mümkün olduğunu bulan ve nakit kampanyasına başvuracak olan vatandaşlar uygun kredi notu ile onay alabilmektedir.

Denizbank 6500 TL 

Fazla paranın çoğunu özel bankalar arasında sağlayan ve sürekli emekliler için kampanya yürüten Denizbank, tasarruf hesabı adı altında 6500 TL'ye kadar nakit ödeme yapıyor. 6500 TL'ye kadar ödeme almak istiyorsanız, Denizbank hesabınızdan jenerik kredi başvurusunda bulunabilir veya Denizbank mobil uygulaması üzerinden SMS ile kredili mevduat hesabı başvurusunda bulunabilirsiniz.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar