Emekliler bu habere çok sevinecek! 15 bin TL veriliyor

Emekliler bu habere çok sevinecek! 15 bin TL veriliyor
Emekliliği hak eden milyonlarca kişiyi bu haber yakından ilgilendiriyor. Vakıfbank, tüm emeklilere yapacağı tek bir başvuru sonucunda 15.000 TL ödeme vereceğini açıkladı. Peki ama nasıl? İşte detaylar…

EMEKLİLER, BU HABERE ÇOK SEVİNECEK! Düşük faizle 15 bin TL

Artan enflasyon, sürekli değişen fiyatlar, gelen zamlar ve artan giderler derken özellikle büyükşehirde yaşayan emekliler için günler pek de keyifli geçmiyor. Beraberinde köşede biriken borçlar da bonus olarak vatandaşın boğazına kadar binmiş durumda. Pandemide kendisini daha belirgin bir şekilde hissettiren ekonomik krizden sonra ne yazık ki, pek çok vatandaş kendisini toparlayabilmiş değil.

Daha da kötüsü herkes ne yapacağını şaşırmış vaziyette. Geçim sıkıntısı ile sarsılan vatandaşda, gerçeklerle yüzleşecek hal kalmadı. Tabi bu süreçten en çok etkilenen kesimlerden birisi de emekliler oldu, diyebiliriz.

Hal böyle olunca çıkış yolu bulamayan vatandaş borç alacak eş, dost aramaya ya da bankalara başvurmaya devam ediyor. Ancak bu noktada emeklilerin imdadına ise Vakıfbank yetişti. Başvuru yapan her emekliye 15.000 TL vereceğini duyuran banka yetkilileri, kredi kampanyasını böylelikle tanıtmış oldu. İşte kredi kampanyasının detayları….

VAKIFBANK’TAN EMEKLİYE DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ KAMPANYASI

Türkiye’nin en büyük ve güvenilir bankalarından birisi olan Vakıfbank üst üste vatandaşın imdadına yetişecek olan kampanyaları duyurdu! 

Vakıfbank yaptığı kredi kampanyaları sayesinde vatandaşın derdine derman olurken; hem müşteri sayısını artırmayı, hem güven tazelemeyi hedefliyor. Diğer bankalarda var olan yüksek faiz oranlarının aksine fark yaratan oranlarla halka hizmet vermeye devam ediyor. Ancak bu son kredi kampanyalarının emeklilere özel planlandığının altını da unutmadan çizelim.

Acil nakit ihtiyacı duyan emeklilere Vakıfbank 15.000 TL yi sadece %1.91 faiz oranıyla vereceğini duyurdu. 36 aya varan vade imkanı ile birlikte sunulacak bu kredi kampayasının aylık ödemeleri ise her ay eşit olmakla beraber sadece 625.74 TL olacak. 

-VAKIFBANK DÜŞÜK FAİZLİ KREDİYE NASIL BAŞVURABİLİRİM?

Tercihine göre emekliler; düşük faizli 15.000 TL kredi kampayasından faydalanmak için dilerse online bankacılık dilerse Vakıfbank şubelerine giderek başvuru yapabilecek. Dilerseniz daha detaylı bilgi almak için Vakıfbank müşteri hizmetlerini de arayabilirsiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar